Dodaj do ulubionych

Hotel "Croatia" Duga Uvala koło Puli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 21:42
Czy ktoś był w tym hotelu w tym roku ze Scan Holiday? Wykupiłem all inclusive
na lato 2005 z niemieckiego biura i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej.
Obserwuj wątek
    • Gość: MarcG Re: Hotel "Croatia" Duga Uvala koło Puli IP: *.wil.waw.pl 13.12.04, 09:08
      Witam
      Bylem w tym roku i jestem zadowolony. Hotel w miarę, jest basen wewnątrz i na
      zewnątrz, blisko do plaży. Kuchnia bez rewelacji, troche monotonna ale nikt z
      rodziny żadnych problemów niemiał. Duga Uvala to kompletna dziura na uboczu ok
      20 km od Puli. Generalnie na +.
      No to jaj mam pare pyan. Gdzie kupowałeś ten wyjazd, przez internet, mozna
      placic kartą ?
      • Gość: piotr Re: Hotel "Croatia" Duga Uvala koło Puli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:49
        Ofertę kupiłem przez biuro podróży "TOP" z Gorzowa Wlkp. Korzystam z ich usług
        już od kilku lat i jest OK. Jest to przedstawiciel niemieckich biur podróży w
        tym 1-2 FLY z którego jest ten hotel. Dzisiaj rezerwowałem na koniec lipca i z
        tego co mi przekazała pani z biura to naród niemiecki już kupuje tą ofertę.
        Umowa przesyłana faksem, płatność 20% teraz a reszta na miesiąc przed
        wyjazdem.Podejrzewam, że ten hotel będzie od stycznia ze Scan Holiday.
        Bynajmniej był w tym roku ale sprzedał się bardzo szybko.
        • 4269m Re: Hotel "Croatia" Duga Uvala koło Puli 23.01.05, 22:00
          My też zastanawiamy się nad wypoczynkiem w Chorwacji i to w tym hotelu.
          Oferta Scan Holiday wydaje się atrakcyjna.Mam pytanko. Ponieważ jedziemy z 1,5
          rocznym dzieciątkiem, czy są tam odpowiednie warunki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka