Dodaj do ulubionych

Podgorka w Podgorze

IP: *.bu.uni.wroc.pl 25.02.05, 09:39
Witam wszystkich. Czy ktoś zna hotel Podgorka w Podgorze? Jak tam jest
właściwie z parkowaniem? Czy w samej Podgorze są parkingi w centrum i za ile?
Wie ktoś? Z góry dzięki za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiku_san Re: Podgorka w Podgorze IP: *.bu.uni.wroc.pl 08.03.05, 08:21
      Up. Może choć parę relacji o samym hotelu lub miejscowości? Czy nikt tam nie
      był? O parkingu już mniej więcej wiem.
      • asiek23 Re: Podgorka w Podgorze 08.03.05, 10:48
        Ja byłam, pisałam o Podgorze na forum wczesną jesienią zeszłego roku, poszukaj
        w archiwum, ale jeśli będziesz mieć jakieś dodatkowe pytania - chętnie
        odpowiem :)
        • Gość: Kiku_san Re: Podgorka w Podgorze IP: *.os.kn.pl 08.03.05, 15:57
          Dzięki, asiek, już wcześnie dotarłam do Twoich postów. Ale Podgorki nie
          pamietasz?
          • asiek23 Re: Podgorka w Podgorze 08.03.05, 18:39
            Pamiętam Podgorkę, Podgora jest tak mała, że pamięta się wszystkie budynki :) Z
            hotelu na plażę jest mniej więcej 10 sekund ;-) W samym budynku co prawda nie
            byłam, ale szczegółowych informacji szukaj pod adresem
            www.hotelipodgora.com/podgorka.htm, jest tam też e-mail, obsługa pewnie
            odpowie na nurtujące Cię pytania :-)
            • Gość: Kiku_san Re: Podgorka w Podgorze IP: *.bu.uni.wroc.pl 09.03.05, 07:29
              I to znam, dzięki :-) Szukałam po prostu mniej oficjalnych relacji. Właściwie
              bez sensu marudzę, bo już i tak wybrałam i zapłaciłam zaliczkę. Trochę się
              martwię, bo natrafiłam na relację jakiegoś Niemca, który na tym hotelu a nawet
              na samej Bogu ducha winnej Podgorze nie zostawił suchej nitki. Co prawda zaraz
              też trafiłam na opinię jakiejś Nimeki, która pisała, że ona była bardzo z
              hotelu "zufrieden" i pojedzie tam po raz drugi. Ale byłam ciekawa opinii
              rodaków ;-)
              • Gość: Kachna Re: Podgorka w Podgorze IP: 217.153.80.* 09.03.05, 08:28
                Nie byłam w Hotelu Podgorka. Ale powiem Ci szczerze,że w samej Podgorze jest
                mnóstwo podobnych cenowo apartamentów (Exlusiv), z pełnym węzłem sanitarnym i
                ogromnym tarasem. Ale skoro zapłaciłeś już zadatek to niem co ubolewać nad
                rozlanym mlekiem. W każdym razie nie słuchaj wypaczonych Niemców. Podgora jest
                ślicznym rybackim miasteczkiem ze swoim klimatem z pięknymi zatoczkami (ok. 800
                m. od Hotelu Podgorka)przeznaczonymi do opalania. Naprawdę będziesz zadowolony,
                bo miasteczka jak Baśka Woda czy Makarska są po prostu bardzo dużymi kurortami
                jak np. Łeba a w Podgorze możesz naprwadę wypocząć. Ja się tam wybieram z
                rodziną w lipcu i jestem zainteresowana apartamentem dla 3 osób w granicach 45
                euro. Jeśli ktoś ma namiary proszę o kontakt.
                • Gość: Kiku_san Re: Podgorka w Podgorze IP: *.bu.uni.wroc.pl 09.03.05, 09:33
                  Dzięki za słowa otuchy :-) Pewno już dotarłaś do tej stronki (a może nie):
                  www.holidaydalmatia.com/
                  a także:
                  www.podgora.hr/english/podgora.htm
                  Najpierw sama chciałam skorzystać z apartamentu, ale coś mi się okrutnie nie
                  chce w tym roku gotować na wakacjach ;-)
                  Powodzenia, ja jadę w czerwcu.
                  • Gość: Kachna Re: Podgorka w Podgorze IP: 217.153.80.* 09.03.05, 14:26
                    Tam są fantastyczne knajpeczki z jeszcze fantastyczniejszym jedzonkiem.
                    Będziesz żałować że wykupiłaś jedzenie w hotelu, idąc promenadą i czując smaki
                    smażonej rybki, pizzy czy też różnorodnych gatunków mięs z grila. Albo
                    przechodząc koło knajpeczki,przy której "pasą" się żywe pstrągi wybierasz i
                    masz!!!Napewno nie będziesz musiała gotować. Ja też chcę odpocząć od kuchni w
                    wakacje ale aneks kuchenny w apartamencie warto mieć. Przyznasz mi rację po
                    powrocie. Miłego wypoczynku. PS. a na tych stronach www już byłam. Tlko jest
                    jeden knif. Ci którzy mają swoje strony www są bardzo drodzy (pomijając Biuka,
                    ale ten apartament mieści się tuż pod drogą przelotową Split - Dubrownik i spać
                    się nie da)A ci tańsi, nawet nad samą plażą po prostu są niewidoczni w
                    internecie.
                    • Gość: Kiku_san Re: Podgorka w Podgorze IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.03.05, 17:15
                      Do knajpeczek na pewno zajrzę, bo mam jedynie HB :-)
                      Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka