Dodaj do ulubionych

Kemping w okolicach Dubrownika?

IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 04.07.02, 14:03
Wybieram się w lipcu ze znajomymi do Dubrownika. Czy ktoś może mi polecić jakiś
dobry kemping?
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Kemping w okolicach Dubrownika? IP: 217.153.25.* 04.07.02, 14:47
      Polecam camping KATE w miejscowosci Mlini - ok. 6 km za Dubrovnikiem. Maly,
      kameralny camping, otwarty w zeszlym roku. Bardzo czyste lazienki, mila
      obsluga, w recepcji dostepna lodowka. W poblizu knajpka - dobra pizza i miesa z
      grilla. Do plazy wprawdzie jakies 10 minut, ale droga do morza - urocza.
      • Gość: MaciejK Re: Kemping w okolicach Dubrownika? IP: *.radiomerkury.pl 04.07.02, 16:29
        Camp Rudine w Orasacu - po otwarciu mostu jakieś 10 km przed Dubrovnikiem(jak
        mostu nie było trzeba było objeżdzać zatokę przed Dubrovnikiem i było dalej)-
        jak dla mnie ten kemping jest klasą samą dla siebie-pięknie położony,
        sanitariaty na najwyższym poziomie, dwie plaze dla dzieciaków i skałki(z
        drabinkami!), mnóstwo miejsca i cienia(palmy -figi).Na miejscu sklep i knajpa.
        Co do polecanego powyzej kempingu w Milini - tez tam byłem zajrzeć ale w
        pierwszej połowie sierpnia w upale zrobił na mnie koszmarne wrazenie- malo
        cienia, tłok(jest maly więc podobno mila właścicielka najchetniej rozbila by
        namiot na namiocie) no i brak olbrzymiego atutu polozenia bezposrednio nad
        morzem-plaza może i blisko ale cholernie zatłoczona.
        Wybór należy do Ciebie-jak masz watpliwosci po prostu obejrzyj obydwa - ja tak
        zrobilem i decyzja mogła byc tylko jedna.
        PZDR
        • Gość: M. Re: Kemping w okolicach Dubrownika? IP: 217.153.25.* 05.07.02, 08:29
          Nie wiem, czy mówimy o tym samym campingu - w zeszlym roku w drugiej polowie
          sierpnia bylo doslownie kilka namiotow i bez problemu znalezlismy miejsce pod
          drzewkiem. Do morza kawalek jest, to fakt, ale droga piekna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka