Gość: Kamil99 IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 04.07.02, 14:03 Wybieram się w lipcu ze znajomymi do Dubrownika. Czy ktoś może mi polecić jakiś dobry kemping? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: Kemping w okolicach Dubrownika? IP: 217.153.25.* 04.07.02, 14:47 Polecam camping KATE w miejscowosci Mlini - ok. 6 km za Dubrovnikiem. Maly, kameralny camping, otwarty w zeszlym roku. Bardzo czyste lazienki, mila obsluga, w recepcji dostepna lodowka. W poblizu knajpka - dobra pizza i miesa z grilla. Do plazy wprawdzie jakies 10 minut, ale droga do morza - urocza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Kemping w okolicach Dubrownika? IP: *.radiomerkury.pl 04.07.02, 16:29 Camp Rudine w Orasacu - po otwarciu mostu jakieś 10 km przed Dubrovnikiem(jak mostu nie było trzeba było objeżdzać zatokę przed Dubrovnikiem i było dalej)- jak dla mnie ten kemping jest klasą samą dla siebie-pięknie położony, sanitariaty na najwyższym poziomie, dwie plaze dla dzieciaków i skałki(z drabinkami!), mnóstwo miejsca i cienia(palmy -figi).Na miejscu sklep i knajpa. Co do polecanego powyzej kempingu w Milini - tez tam byłem zajrzeć ale w pierwszej połowie sierpnia w upale zrobił na mnie koszmarne wrazenie- malo cienia, tłok(jest maly więc podobno mila właścicielka najchetniej rozbila by namiot na namiocie) no i brak olbrzymiego atutu polozenia bezposrednio nad morzem-plaza może i blisko ale cholernie zatłoczona. Wybór należy do Ciebie-jak masz watpliwosci po prostu obejrzyj obydwa - ja tak zrobilem i decyzja mogła byc tylko jedna. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Kemping w okolicach Dubrownika? IP: 217.153.25.* 05.07.02, 08:29 Nie wiem, czy mówimy o tym samym campingu - w zeszlym roku w drugiej polowie sierpnia bylo doslownie kilka namiotow i bez problemu znalezlismy miejsce pod drzewkiem. Do morza kawalek jest, to fakt, ale droga piekna. Odpowiedz Link Zgłoś