Gość: szpila30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:55 Witam . Proponuję zainteresowanym apartamenty w Crikwenicy-Selce Adres ,tel i zdjęcia przeslę na maila. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:43 hej.byłabym zainteresowana apartamentem dla 3 osób.Jeśli masz coś ciekawego i niedrogiego chętnie skorzystam.Proszę też o garść rzetelnych informacji nt. miejscowości i plaży. Nie lubię betonu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpila30 Re: Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 09:10 Witam.Plaże w Crikwenicy są przeważnie kamieniste jest też plaza z piaskiem jest to cały kompleks z róznymi atrakcjami (płatana).Miejscowość typowo turystytczna niedaleko Rjeki (15km)z Crikwenicy można zorganizować sobie jedodniowe wycieczki np Jeziora Plitwickie lub np Wenecja (200km autostrada przez Słowenię-polecam)Ceny od 35-55eur/doba za apartament.Różnica w cenie wynika z wielkośći apartamentu.Więcej info skype- szpila30- gg8308799 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:47 Proszę o przesłanie informacji i cennika o ile to możliwe. Czy daleko jest na plażę?mój e-mail karolka279@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:48 Zapomniałam dodać,że interesuje mnie apartament dla 6 osób w tym dwoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
digitalis7 Re: Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.05, 07:06 Witam, poprosze o szczegóły na maila gazetowego - ilu osobowe są apatramenty, jaka to mniej więcej okolica i jakie ceny we wrześniu ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś