Gość: piotr IP: *.aster.pl 07.06.05, 13:22 Planujemy w lipcu rodzinny (5 osób) wyjazd do Czarnogóry(Bar).Czy ktoś ma doświadczenie i wiedzę jak zrobić to najtaniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J Re: Czarnogóra-dojazd IP: 213.17.171.* 08.06.05, 15:42 zobacz forum Chorwacji - moze coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Czarnogóra-dojazd IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 14.07.05, 14:58 BYlam w zeszlym roku i w tym tez sie wybieram info znajdziesz na stronie www.softleaf.ns.co.yu/kwatery/ulcin.htm my nawet u tych ludzi spalismy bardzo faje warunki dla rodziny w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga - czarnogora Re: Czarnogóra-dojazd IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 14.07.05, 14:59 i jeszcze jedno - nie polecam drogi gorami-lepiej chorwacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
noyle Re: Czarnogóra-dojazd 25.07.05, 13:54 pytanie bylo raczej o tanszy wariant wiec zdecydowanie lepiej via budapeszt- belgrad -podgorica lub przez BiH do dubrownika i dalej CG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr do agi IP: *.aster.pl 16.07.05, 14:10 Witam.Planujemy wyjazd do Czarnogóry w drugiej połowie sierpnia.Z panią Marią rozmawiałem już w maju-raczej z ciekawości.Zachęciły mnie ceny za kwatery i piękne widoki.Mam do Ciebie kilka pytań. Z góry dziękuję za informacje. -czy na plażach jest duży tłok? -jakie są ceny w gastronomii na południe od Ulcij? -czy wyjazd bez samochodu to dobry pomysł? -jakie są ceny w sklepach spożywczych? wdzięczny za odpowiadź-Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: do agi IP: 80.74.173.* 25.07.05, 13:44 Pozdrowienia od Pani Marii. A ceny w restauracjach sa naszej stronie. wlasnie tu: www.softleaf.ns.co.yu/kwatery/antigona.htm Jest bardzo duzo ludzi w sierpniu ale plaza jest bardzo wielka nie jest tak strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś