Dodaj do ulubionych

rafting-cetina

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:00
Wiatm
Proszę o opinię na ww temat. Kto był i jak było???
Jaki są godne polecenia biura organizatorów w Omis i ceny.
Czekam na info i z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: dede Re: rafting-cetina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 16:39
      Byłem i gorąco polecam. Ceny są zróznicowane i zazwyczaj do negocjacji (ja za
      całą rodzinę-4 os. zapłaciłem coś ok. 250 zł). Spływ trwa kilka godzin więc nie
      jest to zbyt wygórowana cena. Biur jest mnóstwo, a ich ulotki znajdziesz
      dosłownie wszędzie.
      Pozdr.
    • Gość: Kazo Re: rafting-cetina IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.06.05, 19:31
      Ja też byłem w zeszłym roku. Bilet kosztuje 200kun/osobę ,bilety kupisz w
      agencjach turystycznych w Omiszu lub na starcie raftu.Przeżycie całkiem
      całkiem,dla porównania podam iż w maju tego roku byłem na spływie Dunajcem(o
      dupe rozbić!nie polecam)to raftiing Cetiną to super sprawa!~
      Gorąco polecam!!!!
      • Gość: lesiomar Re: rafting-cetina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:57
        NO tak, ale Dunajcem można sobie pozwolic na wycieczkę z 6 latkiem, a na
        Cetinie???
        • Gość: dede Re: rafting-cetina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:45
          Też, mój dzieciak miał wówczas 4 lata. Skiper zadbał o to by mały był bezpieczny.
    • Gość: zed Re: rafting-cetina IP: *.KSZ.K.pl 14.06.05, 00:40
      SUPERRRR!!!
    • Gość: Archangel Re: rafting-cetina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:36
      Może głupie pytanie, ale jak gdzieś jadę to zawsze chcę mieć z tego jakąś
      pamiątkę. Czy tam da się zrobić jakieś zdjęcia? Czy rzeczka jest tak rwąca że
      nie ma na to czasu?
      • Gość: wagar Re: rafting-cetina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:22
        Dziękuję WSZYSTKIM za informację
        Pzdr
        Wagar
    • Gość: Kazo Re: rafting-cetina IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.06.05, 18:39
      Rafftingu z 6 latkiem bym nie polecał.Jest gościu ktury spływa kajakiem i robi
      fotki takie ogólne dla wszystkich.Na każdym pontonie jest beczka hermetyczna do
      której uczestnicy mogą schować sobie kamerkę ,dokumenty,aparat itp.Podczas
      rafftu jest kilka wolnych odcinków i kilka postojów które można wykorzystać na
      robienie fotek,można poskakać ze skały z 7m na główke do Cetiny,na koniec
      troche bolą rece,a w uszach tylko "right side forward", "left side back" i na
      zmianę!
      Przyjemnej zabawy!
      W tym roku jade na Pljesiac,to wyskoczę z pewnością na raft na Neretvie w Bośni!
      • Gość: bazylka5 Re: rafting-cetina IP: 213.77.106.* 28.06.05, 14:10
        Witam czy jest możliwość przepłynięcia z 6latkiem jakiegos bezpiecznego odcinka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka