Gość: MAŁA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 11:22 CZy ktoś wie, jaka jest pogoda w drugiej połowie września w Dalmacji ? Jakich temperatur mogę się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAG Re: JAKA POGODA W II POŁOWIE WRZEŚNIA ? IP: *.chomiczowka.net.pl 13.09.01, 11:39 Nic nie mozna tak naprawde przewidziec. Ja zaplanowałam rowniez wyjazd do Chorwacji we wrzesniu i własnie z niego zrezygnowalam. Jak dla mnie jest zbyt zimno (w miejscowoćci, w której byłam dokładnie rok temu było 27 stopni, teraz jest tam 13...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: JAKA POGODA W II POŁOWIE WRZEŚNIA ? IP: 193.193.69.* 13.09.01, 17:58 Rok temu spędziłem 12 dni w okolicache Makarskiej (Baska Voda) dokłądnie pomiędzy 9 a 22 wrzesniem Przez 9 dni temperatura w dzień wahała się od 25 stopni do 30 . W ostatnie 3 dni przyszła gwałtowna nawałnica z deszczem i burzami temperatura spadła do 17 stopni . LEcz wiem że tam można się kompać praktycznie do połowy października . Odpowiedz Link Zgłoś
vedran Re: JAKA POGODA W II POŁOWIE WRZEŚNIA ? 16.01.02, 18:45 www.croholiday.net/poland/villabest/villabest.htm (bez pośredników) rezerwuj juz dzis Gość portalu: MAG napisał(a): > Nic nie mozna tak naprawde przewidziec. Ja zaplanowałam rowniez wyjazd do > Chorwacji we wrzesniu i własnie z niego zrezygnowalam. Jak dla mnie jest zbyt > zimno (w miejscowoćci, w której byłam dokładnie rok temu było 27 stopni, teraz > jest tam 13...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: JAKA POGODA W II POŁOWIE WRZEŚNIA ? IP: *.net.hinet.hr 19.03.02, 21:19 mieszkam tu na stałe i moge zapewnić,že w tym okresie unikniesz tłoku a temp. ok.25 st.i najcieplejsze morze.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vedran Re: JAKA POGODA W II POŁOWIE WRZEŚNIA ? 16.01.02, 18:44 Gość portalu: MAŁA napisał(a): POLECAMO: www.adrianet.info > CZy ktoś wie, jaka jest pogoda w drugiej połowie września w Dalmacji ? Jakich t > emperatur mogę się > spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś