Gość: Darek IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 22:36 Jadę z Rainbow Tours na wycieczkę objazdową 23-29.07 do Chorwacji. Czy ktoś był na takiej imprezie? Jakieś wrażenia. Czy możecie coś powiedzieć o hotelu Palace. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elik Re: Hotel Palace IP: 193.59.95.* 06.07.05, 09:24 Byłam na wycieczce 10 dni z tym biurem, ale zarówno nasza wycieczka jak i 7 dniowa zostały zakwaterowane w Madenie więc może nie nastawiaj się, że to na pewno będzie Palace (zreszta Palace jest bliżej Splitu i woda jest tam znacznie brudniejsza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Hotel Palace IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 11:37 Napisz coś więcej o hotelu Madera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Hotel Palace IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 11:41 Właśnie przeczytałem opinię o tej imprezie ( Z jakiego biura na wycieczkę do Chorwacji) i trochę się podłamałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elik Re: Hotel Palace IP: 193.59.95.* 06.07.05, 12:56 Też czytałam tę niepochlebną opinię i jestem zdziwiona, że było tak fatalnie. Moja wycieczka była trochę wcześniej 18-28.06 i co do organizacji nie mogę nic zarzucić, wszystko odbyło sie zgodnie z programem. Zwiedzania są oczywiście dość pobieżne, jak to na objazdówkach, ale zawsze był też czas wolny. Czasu szczególnie brakowało w Dubrowniku, jest pięknie ale jedzie się daleko ok 5 godzin. Pilotka sympatyczna i dobrze zorganizowana. Byliśmy rozczarowani hotelem, Madena to ogromny moloch w stylu PRL, wystrój też z tamtych czasów. Jest tylko częściowo odnowiony, pokoje w gorszej części są fatalne, nam akurat udało sie bez problemu zamienić pierwszy pokój na inny w odnowionej części więc było OK ale sporo osób narzekało na pokoje. Generalnie 3* w Chorwacji to nie to co 3* we Francji. No i jeszcze Madena leży na odludziu, ok 4 km od Trogiru, można dojechać spod hotelu za 10 kun od osoby, ale trzeba przygotować drobne pieniądze, bo inaczej twierdzą że nie mają wydać i naciągają. Za to plaża jest OK, wyżywienie też w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś