Dodaj do ulubionych

Hotel Palace

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 22:36
Jadę z Rainbow Tours na wycieczkę objazdową 23-29.07 do Chorwacji. Czy ktoś
był na takiej imprezie? Jakieś wrażenia. Czy możecie coś powiedzieć o hotelu
Palace.
Obserwuj wątek
    • Gość: elik Re: Hotel Palace IP: 193.59.95.* 06.07.05, 09:24
      Byłam na wycieczce 10 dni z tym biurem, ale zarówno nasza wycieczka jak i 7
      dniowa zostały zakwaterowane w Madenie więc może nie nastawiaj się, że to na
      pewno będzie Palace (zreszta Palace jest bliżej Splitu i woda jest tam znacznie
      brudniejsza)
    • Gość: Darek Re: Hotel Palace IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 11:37
      Napisz coś więcej o hotelu Madera.
    • Gość: Darek Re: Hotel Palace IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 11:41
      Właśnie przeczytałem opinię o tej imprezie ( Z jakiego biura na wycieczkę do
      Chorwacji) i trochę się podłamałem.
      • Gość: elik Re: Hotel Palace IP: 193.59.95.* 06.07.05, 12:56
        Też czytałam tę niepochlebną opinię i jestem zdziwiona, że było tak fatalnie.
        Moja wycieczka była trochę wcześniej 18-28.06 i co do organizacji nie mogę nic
        zarzucić, wszystko odbyło sie zgodnie z programem. Zwiedzania są oczywiście
        dość pobieżne, jak to na objazdówkach, ale zawsze był też czas wolny. Czasu
        szczególnie brakowało w Dubrowniku, jest pięknie ale jedzie się daleko ok 5
        godzin. Pilotka sympatyczna i dobrze zorganizowana. Byliśmy rozczarowani
        hotelem, Madena to ogromny moloch w stylu PRL, wystrój też z tamtych czasów.
        Jest tylko częściowo odnowiony, pokoje w gorszej części są fatalne, nam akurat
        udało sie bez problemu zamienić pierwszy pokój na inny w odnowionej części więc
        było OK ale sporo osób narzekało na pokoje. Generalnie 3* w Chorwacji to nie to
        co 3* we Francji. No i jeszcze Madena leży na odludziu, ok 4 km od Trogiru,
        można dojechać spod hotelu za 10 kun od osoby, ale trzeba przygotować drobne
        pieniądze, bo inaczej twierdzą że nie mają wydać i naciągają. Za to plaża jest
        OK, wyżywienie też w porządku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka