Dodaj do ulubionych

Nikt nie był w Czarnogórze?Pytam kolejny raz !!!!!

IP: *.chello.pl 06.07.05, 14:50
Puszczam kolejny wątek ,który napewno wiele osób interesuje.Jak wyglada droga
do Czarnogóry przez Serbie lub Bośnie.Jak lepiej jadąc z Chyżnego.Jakie ceny
na autostradzie w Serbii, czy mozna płacić w euro.Czy jadąc przez Węgry jade
przez autostrade.Jak nie zabłądzić w Budapeszcie?Może choć troszke mi
wyjaśnicie.
Obserwuj wątek
    • krowi_cycek Re: Nikt nie był w Czarnogórze?Pytam kolejny raz 06.07.05, 15:37

Bylo takich watkow pare, dlatego moze nikt nie odpowiedzia.
      Najlepiej jechac do Czarnogory przez Chorwacje, niestety jest to opcja
      najdluzsza, jednak bardzo malownicza.
      Przez BiH mozna jechac przez Sarajewo i Mostar, tylko trzeba zwracac uwage
      na przepisy drogowe :)
      Przy planowaniu podróży należy pamiętać o istnieniu obowiązku wizowego poza
      sezonem turystycznym (TYLKO poza sezonem) do Bośni i Hercegowiny. Wiz
      wjazdowych nie można uzyskać na granicy.
      Co do Serbii.. to..
      Autostrady, nie zawsze odpowiadające standardom europejskim, są płatne
      wyłącznie w miejscowej walucie. Cudzoziemcy płacą 370 DIN (ok. 5 EUR) za
      odcinek 100 km. Za wszystkie odcinki łącznie, w razie przejazdu tranzytem np.
      do Bułgarii, Grecji czy Turcji, płacą 2000 DIN (ok. 30 EUR) od samochodu
      osobowego i 5000 DIN (ok. 65 EUR) od samochodu combi lub bus (kwoty z końca
      2004 r.). Cena 1 l benzyny nieznacznie przekracza kwotę 1 USD. Zaleca się
      przestrzeganie przepisów drogowych z uwagi na bardzo częste kontrole policji
      drogowej.
      W Budapeszcie sie nie zgubicie to bardzo przyjemne miasto :))

• Gość: murlik Re: Nikt nie był w Czarnogórze?Pytam kolejny raz IP: *.chello.pl 06.07.05, 17:04
        Jeśli moje pytania są dla ciebie głupie to trudno.KTO PYTA NIE BŁĄDZI!Jeśli
        zadałam takie pytania to widocznie nie ma na nie wyczerpującej odpowiedzi w
        żadnym poście a czytałam ich troszke.
        • krowi_cycek Re: Nikt nie był w Czarnogórze?Pytam kolejny raz 06.07.05, 17:29

czy gdzieklwiek napisalem ze Twoje pytanie jest glupie ?? Zwrocilem uwage ze
          taki watek juz byl, bys poszukala nizej, to chyba zmienia postac rzeczy..
          najwyrazniej nie odpowedzialem Ci wystraczajaco..
          natomiast to nie powod by mnie krytykowac, to nie mniejsce dla frustratow
          tylko do wymiany informacji

> Jeśli moje pytania są dla ciebie głupie to trudno.KTO PYTA NIE BŁĄDZI!Jeśli
          > zadałam takie pytania to widocznie nie ma na nie wyczerpującej odpowiedzi w
          > żadnym poście a czytałam ich troszke.
    • Gość: monika Re: Nikt nie był w Czarnogórze?Pytam kolejny raz IP: *.lublin.mm.pl 06.07.05, 16:38
      dlaczego tak głupio pytasz? często i sporo jest o Czrnogórze. czytaj więcej .
      sama wczoraj pisałam do dwóch wątków
      • Gość: ulena Re: Nikt nie był w Czarnogórze?Pytam kolejny raz IP: *.acn.waw.pl 06.07.05, 19:47
        murlik ...
        nie cytata, nie pisata a pyskata !!!!!
    • Gość: murlik Przepraszam krowi_cycek IP: *.chello.pl 07.07.05, 00:09
      Przepraszam ale mój krytyczny post był adresowany nie do ciebie .Bardzo
      dziękuje za twoje informacje.Czasami baby zabierają bezsensownie głos nie mając
      nic do powiedzenia.Zirytowało mnie i wcisnełam za szybko klawisz.Jak nie moge
      pomóc nie zabieram głosu.
      • Gość: ulena Re: Przepraszam krowi_cycek IP: *.acn.waw.pl 07.07.05, 15:15
        .. i to jeszcze z refleksem szachisty ...
    • Gość: marco polo Re: Nikt nie był w Czarnogórze?Pytam kolejny raz IP: *.local.net / 195.205.225.* 07.07.05, 16:54
      Ja akurat wrócilem ale jechałem przez Niemcy, Austrie, SLO, Cro. jak coś cie interesuje z
      tej trosy to pytaj
      • Gość: murlik do Marco polo IP: *.chello.pl 07.07.05, 17:59
        jesli opisujesz swój pobyt w Czarnogórze na forum Chorwacja to oczywiście
        czytałam wszystko.Ja wybieram sie ale przez Bośnie dlatego chciałam informacje
        na tą trase.Nie chce jechać przez Chorwacje a zwiedzić Mostar i Sarajewo po drodze.
        • Gość: marco polo Re: do Marco polo IP: *.local.net / 195.205.225.* 08.07.05, 15:45
          no fakt trochę tam napisałem pod tym samym loginem. pozdrawiam milego pobytu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka