Gość: Maber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:14 Był ktos w Rogoznicy?? Prosze o informacje... Czy sa tam ładne plaże?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Rogoznica IP: *.emis / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:16 byłem w czerwcu przez dwa tygodnie. Bardzo ładna mała miejscowość. dobry punkt wypadowy do dalszych wycieczek. Plaża taka jak wszędzie kamienie, beton itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Rogoznica IP: *.c151.petrotel.pl 07.07.05, 19:44 chyba najgorsza miejscowoć na wczasy w okolicy.Brak plaży,jest hotel i port jachtowy.W tamtych okolicach- Primosten,Marina/nie port/Trogir,masz apartamenty do wyboru jakie chcesz i na pewno znajdziedz coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: Rogoznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:25 Troche mnie to zmartwiło, bo wybieram sie jednak do Rogoznicy... Znajomi zarezerwowali nam apartament 50 m od żwirwej plaży... Czy naprawde Rogoznica jest aż tak zła?? Czy nie ma w iej ładnych plaz, choc troche podobnych do Makarskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Rogoznica 08.07.05, 10:03 Nic nie pekaj. Rogoznica lezy nad wielka zatoka, ktora z cala pewnoscia okaze sie milym miejscem jezeli np. zacznie wiac. Sama miejscowosc jest dosc sympatyczna, choc daleko jej do sztandarowych chorwackich atrakcji. Blisko stamtad do roznych ciekawych miejsc. Poza tym wspomniany przez Zbynka port jachtowy to Hilton w miniaturze. Jak, po zacumowaniu, poszedlam do recepcji, to chcialem uciekac. Luksus byl taki, ze wydawalo mi sie, ze sie nie wyplace za postoj. Jast tam basen, korty tenisowe i jakies inne atrakcje. Zajrzyj na strone www.marinafrapa.com/ - moze znajdziesz cos dla siebie ;-) W zeszlym roku, jak siedzialem sobie na basenie z barem, nikt nie pytal sie mnie czy stoje tu jachtem, czy tez jestem czlonkiem klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Rogoznica IP: *.emis / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 06:52 Widziałem gorsze miejsca, mnie się tam podobało. Rogożnica nie leży przy głownej magistrali, tylko trochę w bok, jest ciszej i spokojniej niż gdzie indziej, a co do plaży - moja córka (5 lat) była barzo zadowolona. nie ma piachu który włazi wszędzie, jest czysto, a widok z plaży jest na pełne morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: Rogoznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:05 A czy morze jest tam w porzo?? Moze jest zabrudzone i nie jest przejzyste?? Prosze o jakieś info :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: Rogoznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:18 Co to?? Nikt nie był w Rogoznicy... No wiecie co, a ja tak chciałem o niej poczytać cos fajnego i fotki poogladać :D Wstydzilibyście sie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Rogoznica IP: *.c151.petrotel.pl 10.07.05, 09:06 ja byłem około godziny z ciekawości,ponieważ lubię oglądać różne miejscowości a także pod kątem spędzenia wczasów w następnym pobycie.Na pewno tam się nie wybiorę na urlop- bo w pobliżu jest dużo ciekawszych miejsc.NA PLAŻE możesz jeżdzić do Primostenu. Możesz zwiedzić wodosposy Krka,Trogir,Szybenik,Split itp.Jeżeli chodzi o fotki nie widziałem tam ciekawego miejsca które mógłbym uwiecznić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: Rogoznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:47 A ja ogladałem fotki i spodobalo mi sie... Po pierwsze: jest tam fajne słone jeziorko, w ktorym mozna pływać... Po drugie: w maisteczku jest wystarczająco duzo restauracji i sklepow... Po trzecie: Jest tam fajny porcik, a lubie zeglować więc pewnie skorzystam z mozliwości popływania po Adriatyku... Po czwarte: Plaże wcale nie sa takie złe, żwirowe są, czysta woda... Po piąte: wszedzie jest blisko: Szybenik, split, Trogir, NP Krka, Plitvice... P.S Obiecuję, że za rok wybiore sie do Orebica ;) heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Rogoznica IP: *.c151.petrotel.pl 10.07.05, 13:06 człowieku czemu palisz głupa i zadajesz dziwne pytania,póżiej przepisujesz częśc mojego postu- co gorączka uderzyłą ci do głowy, czy ulewy ci zaszkodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: Rogoznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:09 O co Ci człowieku chodzi?? Kto ma goraczke?? Chyba ty i do tego masz jakieś nie pohamowane odruchy... Weź sobie jedź do Orebicia i siedz tam, ile chcesz... A jesli moge wiedziec to o co ci chodziło, mówiac że przepisuje część twojego postu?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś