IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:14
Był ktos w Rogoznicy?? Prosze o informacje... Czy sa tam ładne plaże??
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Rogoznica IP: *.emis / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:16
      byłem w czerwcu przez dwa tygodnie. Bardzo ładna mała miejscowość. dobry punkt
      wypadowy do dalszych wycieczek. Plaża taka jak wszędzie kamienie, beton itd
      • Gość: zbynek Re: Rogoznica IP: *.c151.petrotel.pl 07.07.05, 19:44
        chyba najgorsza miejscowoć na wczasy w okolicy.Brak plaży,jest hotel i port
        jachtowy.W tamtych okolicach- Primosten,Marina/nie port/Trogir,masz apartamenty
        do wyboru jakie chcesz i na
        pewno znajdziedz coś lepszego.
        • Gość: Maber Re: Rogoznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:25
          Troche mnie to zmartwiło, bo wybieram sie jednak do Rogoznicy... Znajomi
          zarezerwowali nam apartament 50 m od żwirwej plaży... Czy naprawde Rogoznica
          jest aż tak zła?? Czy nie ma w iej ładnych plaz, choc troche podobnych do
          Makarskiej??
          • emes-nju Re: Rogoznica 08.07.05, 10:03
            Nic nie pekaj. Rogoznica lezy nad wielka zatoka, ktora z cala pewnoscia okaze sie milym miejscem jezeli np. zacznie wiac. Sama miejscowosc jest dosc sympatyczna, choc daleko jej do sztandarowych chorwackich atrakcji. Blisko stamtad do roznych ciekawych miejsc.

Poza tym wspomniany przez Zbynka port jachtowy to Hilton w miniaturze. Jak, po zacumowaniu, poszedlam do recepcji, to chcialem uciekac. Luksus byl taki, ze wydawalo mi sie, ze sie nie wyplace za postoj. Jast tam basen, korty tenisowe i jakies inne atrakcje. Zajrzyj na strone www.marinafrapa.com/ - moze znajdziesz cos dla siebie ;-) W zeszlym roku, jak siedzialem sobie na basenie z barem, nikt nie pytal sie mnie czy stoje tu jachtem, czy tez jestem czlonkiem klubu.
    • Gość: tomek Re: Rogoznica IP: *.emis / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 06:52
      Widziałem gorsze miejsca, mnie się tam podobało. Rogożnica nie leży przy
      głownej magistrali, tylko trochę w bok, jest ciszej i spokojniej niż gdzie
      indziej, a co do plaży - moja córka (5 lat) była barzo zadowolona. nie ma
      piachu który włazi wszędzie, jest czysto, a widok z plaży jest na pełne morze.
      • Gość: Maber Re: Rogoznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:05
        A czy morze jest tam w porzo?? Moze jest zabrudzone i nie jest przejzyste??
        Prosze o jakieś info :)
        • Gość: Maber Re: Rogoznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:18
          Co to?? Nikt nie był w Rogoznicy... No wiecie co, a ja tak chciałem o niej
          poczytać cos fajnego i fotki poogladać :D Wstydzilibyście sie... :)
          • Gość: zbynek Re: Rogoznica IP: *.c151.petrotel.pl 10.07.05, 09:06
            ja byłem około godziny z ciekawości,ponieważ lubię oglądać różne miejscowości
            a także pod kątem spędzenia wczasów w następnym pobycie.Na pewno tam się
            nie wybiorę na urlop- bo w pobliżu jest dużo ciekawszych miejsc.NA PLAŻE
            możesz jeżdzić do Primostenu.
            Możesz zwiedzić wodosposy Krka,Trogir,Szybenik,Split itp.Jeżeli chodzi o fotki
            nie widziałem tam ciekawego miejsca które mógłbym uwiecznić.
            • Gość: Maber Re: Rogoznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:47
              A ja ogladałem fotki i spodobalo mi sie... Po pierwsze: jest tam fajne słone
              jeziorko, w ktorym mozna pływać... Po drugie: w maisteczku jest wystarczająco
              duzo restauracji i sklepow... Po trzecie: Jest tam fajny porcik, a lubie
              zeglować więc pewnie skorzystam z mozliwości popływania po Adriatyku... Po
              czwarte: Plaże wcale nie sa takie złe, żwirowe są, czysta woda... Po piąte:
              wszedzie jest blisko: Szybenik, split, Trogir, NP Krka, Plitvice...
              P.S Obiecuję, że za rok wybiore sie do Orebica ;) heh
              • Gość: zbynek Re: Rogoznica IP: *.c151.petrotel.pl 10.07.05, 13:06
                człowieku czemu palisz głupa i zadajesz dziwne pytania,póżiej przepisujesz
                częśc mojego postu- co gorączka uderzyłą ci do głowy, czy ulewy ci zaszkodziły.
                • Gość: Maber Re: Rogoznica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:09
                  O co Ci człowieku chodzi?? Kto ma goraczke?? Chyba ty i do tego masz jakieś nie
                  pohamowane odruchy... Weź sobie jedź do Orebicia i siedz tam, ile chcesz... A
                  jesli moge wiedziec to o co ci chodziło, mówiac że przepisuje część twojego
                  postu?? :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka