Dodaj do ulubionych

Nocleg w drodze do Chorwacji?

IP: *.pedalergol.am.wroc.pl 01.07.01, 10:05
Jadę z małym dzieckiem do Dalmacji, nie chcę robić trasy jednym cięgiem, my�lę o noclegu na granicy Czech i Austrii, czy kto� mógłby mi pomóc w znalezieniu odpowiedniego miejsca? Może być zarówno kwatera jak i camping.
Obserwuj wątek
    • Gość: otmar Re: Nocleg w drodze do Chorwacji? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 21:25
      Być może moja odp. będzie spóżniona(właśnie wróciłem z Chorwacji).Idealnym i tanim noclegiem
      jest -Auto camp.Bobrawa w Brnie,na wylocie z miasta na Wiedeń,przy drodze E-461,lub 52.Są
      dogowskazy na Brno-Modrice,lub Brno-jakośtam z dopiskiem Bobrava.Jest tam
      restauracja(dyskoteki)i motel z pok.2 osobowymi z wc i prysznicem bez tv.Cena za pokój-650
      CZK.(ok.70 zł)(WWW.Bobrava.cz).Choć ja nocowałem tam w drodze powrotnej.W tamtą stronę
      dojechałem do Mariboru.Jest tam sporo pensj.przy restauracjach(pok.4 osob.110 DEM).Jeśli o
      coś chcesz zapytać napisz. Otmar@go2.pl
    • Gość: MK Re: Nocleg w drodze do Chorwacji? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.01, 23:00
      Na stronie www.turinter.wroc.pl można znaleźć namiary na noclegi w drodze do
      Chorwacji , poza tym propozycje tras dojazdowych i informacje przydatne w
      drodze - opłaty autostradowe itp. Dla tych , którzy nie mają załatwionych
      noclegów na miejscu oferta ponad pięciu tysięcy miejsc noclegowych w Chorwacji
      i Czarnogórze .Są to strony Chorwatów wynajmujących pokoje i apartamenty .
      • Gość: Desperat Re: Nocleg w drodze do Chorwacji? IP: *.mofnet.gov.pl 20.07.01, 10:30
        ale ceny w tych pensjonatach w Czechach są złodziejskie - 150 PLN za pokój
        dwuosobowy na czeskim zad***, ludzie, bez przesady!
    • Gość: toko Re: Nocleg w drodze do Chorwacji? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 11:38
      Wszystko zależy skąd jedziesz i dokąd.
      Ja jechałem 2 razy z małym dzieckiem /zniósł trasę bez problemów/:
      1. Olsztyn - Cieszyn -> spacerkiem, wyjazd po śniadaniu i dojazd do Cieszyna po
      południu, z przerwami na trasie, nocleg -kemping Olza, w bungalowach - niecałe
      20 zł/os z noc, a następnie drugiego dnia wyjazd rano przez Słowację do
      Bratysłwy /autostrada/ + przez Węgry /niezła, pusta, prosta droga/, 20 km
      przez Słowenię /polecam sklepy wolnocłowe/i do Chorwacji na Zagrzeb a stąd:
      wariant 1999 roku - kierunek Rijeka, miejscowość Opatija, dojazd wieczorem na
      kemping
      wariant 2000 roku - Plitwickie Jeziora i tu nocleg na kempingu /całkiem niezły
      standard/ i następnego dnia do Dubrownika /polecam/.
    • Gość: agnes Re: Nocleg w drodze do Chorwacji? IP: *.aktivist.pl 20.07.01, 12:46
      Witam, nie wiem jakim budżetem dysponujesz?
      Proponuje bardzo dobre motele w austrii z sieci Rosenberger. Jest to wydatek ok
      200 zl, ale awrto. Doskonała kuchnia, idealne warunki dla dzieci, wygodne
      pokoje...
    • Gość: pietrek Re: Nocleg w drodze do Chorwacji? IP: *.outland.lucent.com 20.07.01, 17:36
      A moze promem z Rijeki do Dalmacji ?
      Prom wyplywa z Rijeki wieczorem.
      Wy spicie, a stateczek sobie plynie i rano
      jestescie na miejscu.

• Gość: Ewa Re: Nocleg w drodze do Chorwacji? IP: *.chello.pl 31.07.01, 16:35
        Pietrku-czy możesz jeszcze napisać ile ten prom kosztuje?Jade z chłopakiem do
        Dalmacji,samochodem i z bieramy informacje jak tam najlepiej dojechać-z 1
        kierowcą bo on nie da mi prowadzić("ze względu na nasze bezpieczeństwo":)jak
        mówi !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka