ichi51e 22.10.13, 07:39 wyborcza.pl/1,75968,14818764,Dziennikarka_opisala_seksualna_afere__I_pogwalcila.html#BoxSlotII3img W moim przekonaniu pania powinni pozbawic prawa wykonywania zawodu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancho_lia Re: Etyka dziennikarska 22.10.13, 07:47 Masakra. Pozostaje mieć nadzieję, ze powiedzenie iż wszystko co robimy do nas wraca sprawdzi się w przypadku tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Etyka dziennikarska 22.10.13, 07:54 Najlepsze to zdziwienie ze orzeciez musiala tak naklamac bo inaczej nic by nie powiedzieli. Hiena. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Etyka dziennikarska 22.10.13, 07:58 Dla mnie gorzej niż hiena... Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Etyka dziennikarska 22.10.13, 08:00 Taka z niej dziennikarka... Jesli tak ja bolalo przestepstwo, ktore nie dotyczy interesu publicznego, a osob prywatnych, to mogla zglosic to na policje. Policja by sprawe sprawdzila, cos dziennikarce powiedziala, sasiadki i koledzy tez swoje wiedza - jakis artykul by powstal. Ale wtedy nie tak szczery i dramatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: Etyka dziennikarska 22.10.13, 08:19 na tę panią nie mam słów, ale swoją drogą ludzie są jednak dość ufni, skoro widzianej pierwszy raz na oczy osobie tak się zwierzają - bez sprawdzenia danych, itp. no chyba, że pani posługiwała się sfałszowanymi dokumentami, ale wtedy, jako ofiara tej pani, nie odmówiłabym sobie zgłoszenia tego na policji. Odpowiedz Link Zgłoś