Gość: loco IP: *.joint.eu.org 24.07.01, 19:43 słyszałem ze jest ale nie wiem na pewno, to wazne jesli jest zaoszczedze pare kilometrow jazdy do Znojmo!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: NEUM - CZY TAM JEST STREFA WOLNOCŁOWA??? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 13:14 Byłam tam w lipcu - strefa jesttam na 100%. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: NEUM - CZY TAM JEST STREFA WOLNOCŁOWA??? IP: *.multicon.pl 11.08.01, 23:03 W Neum jest troche taniej niz w Chorwacji, ale nie jest to taka strefa wolnocłowa jak w Znojmie. Jest tam kilka sklepów, ale wybór (alkohole) jest niewielki. Polecam strefę wolnocłową w Znojmie. Jest tam kilka dużych sklepów. Jeśli chcesz zobaczyć ceny to wejdź na www.excaliburcity.com. Sądzę, że warto zrobić troche więcej kilometrów i zajechać na wolnocłówkę w Znojmie niż robić zakupy w Neum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicur Tansza wolnocłowa.... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 19:55 Najtańsza wolnocłowa strefa jest na granicy HR-Czarnogóra. Np.: ta sama "flaszka" w Polsce: 120 zł, MIkulov, Znojmo - 60 zł, a tam: 17 DM!!! Co prawda zbytniego wyboru nie ma, ale np. Danzka Vodka i Absolut 1 l: 11 DM, Johny Walker 0,75 l: 15 DM itd. PRZE@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś