Gość: sava IP: 156.17.79.* 02.02.06, 08:06 Kto byl w pawilonie Cempres lub Begonija w hotelu Bon Repos???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Korczula Bon Repos IP: *.net.t-com.hr 02.02.06, 20:04 Nie bylam w samych bungalowach, ale znam polozenie tego osrodka-nieciekawe, blisko portu promowego, nie ciekawa plaza. Jezeli chcesz na Korcule, polecam miejsowosc Lumbarde, ma piekna piszczysta plaze , z widokiem na odlegla latarnie Glavat. a z Lumbardy blisko stateczkiem na wysepke Vrnik gdzie plaza jest z plaskich kamieni z marmuru, biala jak snieg.Pieknie. No i w Lumbardzioe dobre vino -GRK. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: Korczula Bon Repos 15.05.06, 13:07 Wlasnie wrocilam z Korculi z Bon Repos. Polozenie rzeczywiscie tuz obok portu, ale to w niczym nie przeszkadza. Zadnego halasu, zadnych smrodow ani innych atrakcji. Apartamenty super w pieknym ogrodzie. Mogliby zadbac tylko troche lepiej o trawke pod domkami... Przy osrodku plaza glownie kamienista, ale jest kawalek z piaskiem. A na wieksza piaszczysta plaze jezdzilismy do Lumbardy. Bylismy na poczatku maja, wiec poza sezonem. Pusto, cicho, tylko troche bylo problemow z jedzeniem - po za miastem Korcula wiekszosc restauracji jeszcze zamknieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrykoo7 Re: Korczula Bon Repos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:38 Byłem 3 lata temu w apartamentach Bon Repos. Jak chcesz jakieś info to pytaj na e-mail patrykoo7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellam Re: Korczula Bon Repos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:46 Rzeczywiście położenie nieciekawe.Ja byłam w hotelu Liburna. Wspaniale. A samo miasteczko też piękne. Polecam wynajęcie łódeczki od miejscowych. Naprawdę kosztuje niewiele, a można popłynąć na piaszczystą plażę. W Korculi są również wspaniałe wina. Można kupić w konobie lub od gospodarzy. W ogóle Korculę zaliczam do najpiękniejszych miejsc Chorwacji obok Hwaru... właściwie nie sposób wymienić czego jeszcze. Ogólnie całej Dalmacji. Odpowiedz Link Zgłoś