Gość: zeeb IP: *.chello.pl 13.02.06, 19:45 czy w tym roku coś sie zmieniło i jakieś tanie linie lecą do Chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balbie Re: Chorwacja samolotem IP: *.crh.pl 14.02.06, 15:37 Sprawdź na skyeurope albo wizzair, jestem pewna ze na stronie ktorejś z tych linii czytałam o tym że coś uruchamiają na ten sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeeb Re: Chorwacja samolotem IP: *.chello.pl 15.02.06, 21:42 Dziwie sie Biurą i Przewożnikom że nie chcą zarobić wydaje mi sie ze czarter do Splitu czy Dubrownika by sie bardzo opłacił wystarczy poczytać forum Odpowiedz Link Zgłoś
czaga3 Re: Chorwacja samolotem 15.02.06, 10:10 uruchamiają ,ale nie z polski. Oto infi z tej strony: Szczegóły nowych lotów przedstawiają się następująco: Z: Zagrzeb Do: Londyn Luton Rozpoczęcie: 1 maja 2006 Częstotliwość: codziennie Opłata promocyjna: 32.99 EUR (wraz z opłatami i podatkami) Z: Split Do: Londyn Luton Rozpoczęcie: 1 maja 2006 Częstotliwość: 3 razy/ tydzień Opłata promocyjna: 42.99 EUR (wraz z opłatami i podatkami) Z: Split Do: Budapeszt Rozpoczęcie: 17 czerwca 2006 (lot sezonowy) Częstotliwość: 1 raz/ tydzień Opłata promocyjna: 28.99 EUR(wraz z opłatami i podatkami) niestety, zostaje nam samochówd :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Chorwacja samolotem IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 15:37 Tylko sposób łączony,najbardziej opłaca się przez Bratysławę(Skyeurope) lub Budapeszt(Wizzair).Dopiero od połowy czerwca. Jeżeli byście byli zainteresowani kwaterami to www.yugo.pl (zapewniamy darmowy transfer z/i na lotnisko. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś