Dodaj do ulubionych

czarnogora

23.02.06, 15:54
wybieram sie tak po 15 lipca do czarnogory moze to byc i 16 szukam ofert moze
ktos tez sie tam wybiera i cos ciekawego znalazl niech podrzuci bo ja narazie
przegladam oferty skarpy z krakowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: czarnogora IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 25.02.06, 10:24
      Ja byłam we wrześniu w Czarnogórze właśnie ze Skarpą. Było ok ale tutaj na
      forum można różne opinie przeczytać o tym biurze. W moim przypadku na szczęscie
      nie sprawdziły się one (może poza małymi wyjątkami np. obiad na Słowacji tak
      jak przeczytałam na tym forum tak było tj. fatalnie). Jak masz jakies pytania
      pytaj może bede umiała Ci pomóc.
      • Gość: marcin Re: czarnogora IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.02.06, 14:15
        gdzie dokladnie bylas w budwie ? jakie warunki w hotelach w kwaterach ?bylas
        autokarem jaki autokar ? jakie tam ceny czy mialas pocje z wyzywieniem jak tak
        to czy polecasdz czy lepiej sie samodzielnie stolowac?
        • Gość: Paula Re: czarnogora IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 25.02.06, 14:42
          Byłam w Budvie, Kotor, mieszkałam blisko Herceg Novi pensjonat Mimoza (mają go
          w ofercie). Jak chcesz to podaj swojego emaila to wyślę ci zdjęcia pokoi w tym
          pensjonacie. A jeśli chodzi o jedzenie to było to było dobre i dużo więc
          nigdzie się nie stołowałam.
          • Gość: marcin Re: czarnogora IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.02.06, 12:03
            bardzo prosze o fotki i wiexej wiadomosci marcinnawak@wp.pl
            • Gość: dabu1 Re: czarnogora IP: 195.127.59.* 02.03.06, 13:40
              I ja poproszę o zdjęcia: dabu1@o2.pl
              pozdrawiam
          • Gość: Anna Re: czarnogora IP: *.mcon.pl 04.03.06, 16:20
            Paula- napisz proszę jakie masz wrażenia z wyjazdu do Czarnogóry: czy
            rzeczywiście tak brudno i tłoczno a może widziałaś jakieś spokojne i przyjazne
            miejsca (oczywiście w pobliżu wody).
            • Gość: marko Re: czarnogora IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.06, 18:52
              osada Perast nad fjordem po drodze z Herceg Novi do Kotoru, tam jest spokój
          • Gość: Aga Re: czarnogora IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.07.06, 20:06
            jeśli moge, to też poprosze o zdjęcie pensjonatu. Właśnie zastanawiam sięnad
            wyborem tego miejsca na wrzesniowy urlop. e-mail: agnswi@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka