Dodaj do ulubionych

Brela Stomarica

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:43
Wybieram się poprzez rezerwację internetową do tej części Breli. Czy ktoś
może mi napisać gdzie to jest, jak daleko od morza i czy zejście do morza
jest strome, jaka jest plaża w najbliżej zejścia i wszystkie przydatne
informacje
Obserwuj wątek
    • kasiula.m Re: Brela Stomarica 08.03.06, 08:14
      szukaj watku- pozdrowienia z Breli na forum www.cro.pl- tam wszystko jest, a
      newt wiecej niz potrzeba:)
      • beti22 Re: Brela Stomarica 09.03.06, 22:19
        Ja tam bylam , niewiem gdzie bedziesz dokladnie, ja mialam jakis 120 m do morza
        czyli zejscie po schodach ( 120 schodow). Jak na Brele to w tej czesci jest
        spokojnie nie ma takiego tloku na plazy , plaza zwirowa ,prysznice na
        plazy ,knajpki itd ja bylam w willa Hrvoje pozdr.
        • beti22 Re: Brela Stomarica 09.03.06, 22:22
          tu jest pare zdjec- - sa tez z Breli

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=22852097&a=22852097

• Gość: nina10 Re: Brela Stomarica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:58
            beti22 -dzięki za informacje i za zdjęcia-są rewelacyjne!!! My jedziemy do
            apartamentów lu-ka,Stomarica 22. Widzę, że ty byłaś pod nr 28 to może coś
            pamiętasz? Pozdrawiam
            • beti22 Re: Brela Stomarica 14.03.06, 21:34
              Super ze podobaly sie zdjecia:-) Niewiem jak wygladal ten wasz dom ale jesli
              chodzi o Brele to bardzo mi sia tam podoba czego i Wam zycze W jakim terminie
              jedziecie? Bo ja caly czas szukam czegos ale do konca niewiem czy znowu nie
              wyladujemy u Rozy w Breli pozdr
            • beti22 Re: Brela Stomarica 14.03.06, 21:36
              Ile placicie za noclegi? moze podaj strone gdzie mozna zobaczyc zdjecia domu
              moze go znam pozdr
              • Gość: nina10 Re: Brela Stomarica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:03
              • Gość: nina10 Re: Brela Stomarica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:07
                jedziemy 8-osobową załogą w lipcu. Płacimy 100Euro za apartamentz
                klimatyzacją, 160m z tarasem
                (3 pokoje, kuchnia, salon ,3 łazienki).Tak przynajmniej nas zapewniają i taka
                jest informacja na www.apartments-lu-ka.com . Napisz co o tym sądzisz i czy
                kojarzysz? Zaznaczam,że tam nie byłam
                • beti22 Re: Brela Stomarica 15.03.06, 19:28
                  Powiem Ci ze nie pamietam tego domu , w sumie sa one podobne do siebie jedyny
                  minus na tej ulicy to bardzo stromy zjazd moze Wy bedziecie mieli lepiej .My za
                  kazdym razem jak jechalismy na miasto to przezywalismy stres ( parking tez pod
                  skosem)ciekawe czy bedziecie mieli widok na morze? my placilismy 14 euro a
                  dzieci 7 euro bez klimy cene macie super . Jak znalazlas te apart? A moze masz
                  jakies ciekawe miejsce nie w Breli?
                  • Gość: nina10 Re: Brela Stomarica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:08
                    Apartament znalazłam przez internet, wysyłałam dużo e-maili. Nie mam nic
                    ciekawego, ponieważ w Chorwacji byłam 5 lat temu na Ciovo. Apartament był ok,
                    ale zjazd również stromy. Poza tym zjechanie do Trogiru to katusze, straszne
                    korki, upał:1-2 godziny w korku.Aparyament był bez klimy.
                    Pozdtawiam
                  • Gość: nina 10 Re: Brela Stomarica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:12
                    Spróbuj tu: 90 euro za apart.7-osobowy z klimą. Ma też mniejsze np.4-osobowe.
                    Ale ceny nie znam. Igrane apartment Tonko.
            • irina.tu Re: Brela Stomarica 01.07.16, 16:13
              Dzien dobry, Mam nadzieje, ze jeszcze odwiedza Pani to forum. Zastanawiam sie czy zarezetwowac wlasnie ten apartament na wrzesien. Jak sie Pani spodobal, czy wlasciciele sa ok, czy okolica cicha?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka