Dodaj do ulubionych

Makarska - Chorwacja !!!

IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 12:31
jeśli Chorwacja to tylko z biurem Heinz Reisen - tanio, świetna oraganizacja
imprezy, wycieczki w cenie, świetne miejsce, krystalicznie czysta
woda......polecam!!!
PS byłam 3 razy i znowu jadę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Caśka Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 12:52
      też byłam z tym biurem 2 lata temu i również mogę polecić wszystkim ten wyjazd.
      wiele można zobaczyć i przeżyć!
      • Gość: zbynek Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.plock.mm.pl 22.03.06, 14:37
        z biurem zawsze są jakieś ograniczenia - a tak naprawdę najwięcej można przeżyć
        i zobaczyć będąc swoim samochodem.
        • Gość: sunny82 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 15:12
          ale nie każdy ma taką mozliwość a z biurem wcale nie wychodzi o wiele drożej a
          wyjazd zorganizowany (dobrze zorganizowany!) jest tez świetny
          • Gość: andrzej75 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.mnc.pl 23.03.06, 18:07
            zapraszam na www.gandalftravel.com - szeroki wybór różnych apartamentów w
            Makarskiej:)
            • Gość: aśka Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:35
              byłam z tym biurem - nie polecam!!!!!!!!!!!!
              • Gość: do aśki Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.um.bytom.pl 28.03.06, 14:17
                Napisz prosze dlaczego nie polecasz chcejechać ale troche obaw mam
    • Gość: sakura Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 18:24
      Tylko jak ktoś ma 190 cm wzrostu i trochę chore kolana to jak dojechać
      autobusem ? Autem osobowym można zatrzymać się w dowolnej chwili. Można też nie
      jechać, no nie, nie można nie jechać do Chorwacji, trzeba jechać.
    • ciachor Re: Makarska - Chorwacja !!! 23.03.06, 21:03
      Droga lub Drogi sunny82!!:) Czy rzeczywiście jest tak solidnie z bp Heinz
      Reisen? Mam zamiar wybrac sie na Riwierę/ Podgora, Makarska / z rodzinką- 2
      dzieci, tylko nie wiem komu zaufać i czy Makarska jest dobrym miejscem na
      rodzinne wakacje ? / Szkoda, że tylko 8-9 noclegow na miejscu!/
      Moze cos napiszesz? :) Pozdrawiam!!!
      • Gość: sunny82 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:57
        witam! jestem pewna że będziecie zadowoleni :) impreza jest świetnie
        zorganizowana, bez przykrych niespodzianek, dopłat o ktorych nie było wcześniej
        mowy, no i oprucz plażowania mozna też wiele zobaczyć (inne biura nie mają
        wycieczek w cenia raczej, ja nie spotkałam przynajmniej takiej oferty).
        noclegów tam jest 9 a 10 dni pobytowych. na tych turnusach na których byłam
        były rodziny z dziećmi (najmłodszy miał 3 latka) i mówili że znowu pojadą.
        polecam gorąco i pozdrawiam!!! :)
        • Gość: a Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: 83.16.17.* 24.03.06, 15:45
          Czyżby to właściciele biura tak je zachwalali? Czy może to nowa forma reklamy
          • Gość: sunny82 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:19
            sama w ten sposób natrafiłam na te biuro - polecił mi internauta i sama też
            polecam innym a myśle że oferta mówi sama za siebie i nie trzeba w sumie jej
            zachwalać - chciałam zwrócić uwagę na nią i każdy decyduje sam co o tym sądzi.
            ja swoje zdanie wyraziłam, a że wszystko było dograne i super to też tak
            napisałam
            • Gość: Endriu Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 27.03.06, 11:02
              Sunny 82.
              Napisz coś więcej o warunkach pobytu , wyżywieniu( proponowane są dwie
              restauracje-która lepsza), odległości od morza i samego usytuowania
              pensjonatów, w których się mieszka, w stosunku do centrum Makarskiej.Czy dobrze
              jest wziąść pokoje z klimatyzacją?
              Czy sam dojazd był mocno uciążliwy?
              • Gość: sunny82 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 12:34
                pokoiki są przyzwoite z łazienkami położone w pobliżu restauracji którą
                wybierasz. ja byłam w Ribarze i uważam że jedzenie tam jest wystarczające a
                odlagłość od plaży jest mniejsza - około 200, 250 m . Myślę że klimatyzacja nie
                jest tam aż tak potrzebna, zwłaszcza ze jest droga. podróż przebiega całkiem
                sprawnie, wyjazd około południa z dłużą przerwą w Znojmo (2 godziny), około
                9.00 jest sie w Makarskiej. pensjonaty są położone w samej Makarskiej, blisko
                portu, sklepików itd.

pozdrawiam :)
                • Gość: Endriu Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 27.03.06, 20:28
                  Znasz może adres (nazwę ulicy lub jednej z najbliższych ulic) którejś z tych
                  dwóch restauracji lub pensjonatu , w którym mieszkałaś. Znalazłem dokładny plan
                  miasta i chciałbym zobaczyć gdzie byśmy się w Makarskiej znajdowali.
                  • Gość: sunny82 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:01
                    kojerze tylko nazwy ulic Zagrebacka i Vinogradzka.
                  • Gość: onka37 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.um.bytom.pl 28.03.06, 14:14
                    też chce jechać od 30 .06 ale nie jestem zdecydowana nie pisze nic w jakich
                    kwaterach będziemy tylko nazwy restauracji z posiłkami też sie zastanawiam co
                    zrobić?
                    a ty Endriu kiedy jedziesz?
                    • Gość: sunny82 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.gni.pl 28.03.06, 18:45
                      to są pensjonaty i rezydent przydziela na miejscu wszystkich do pensjonatow
                      położonych wokół restauracji. to całkiem przyzwoite pokoiki z łazienkami blisko
                      plaży. sąto kwatery prywatne.
                      • Gość: onka37 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.um.bytom.pl 29.03.06, 07:53
                        no dobrze ale jak te pensjonaty sie nazywają ? ale z tego co muwisz to wynika
                        że rezydent dopiero na miejscu rozdziela kto do jakiego pensjonatu ?
                        AhA JEŻELI BYŁAŚ JUŻ 2 RAZY TO MOŻE WYŚLIJ ZDJĘCIA NA GAZETOWĄ ZOBACZYMY WARUNKI
                        • Gość: sunny82 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:28
                          te pensjonaty chyba nie mają konkretnych nazw, to sa takie 2 piętrowe kwatery
                          prywatne. mam zdjęcia tylko prywatne, nie robiłam tam zdjęć pokoi i budynków,
                          ale w biurze w Gliwicach je mają w Heinz Reisen i wysyłają na maila jak ktoś
                          chce.
                    • Gość: Endriu Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 28.03.06, 22:27
                      My chcemy jechać w lipcu,chyba od 10-tego. Ale jeszcze się wacham. Tak jak
                      mówisz jest trochę za mało informacji o kwaterach.
                      Znalazłem na planie Makarskiej te ulice, które podała Sunny. Są dosyć daleko od
                      centrum. Tylko nie wiadomo czy są to ulice przy których by się mieszkało czy
                      jakieś inne zapamiętane przez Sunny.
                      • Gość: Endriu Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 29.03.06, 10:00
                        Ciekawi mnie dlaczego aśka z postu 27.03 tak bardzo nie poleca tego biura.
                        Aśka napisz coś więcej.
                        • Gość: aśka Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:31
                          moja wypowiedz dotyczy biura gandalftravel i jest odpowiedzą na post andrzeja.
                          heinz reisen nie znam ale też sobie sprawdziłam ich ofertę i jest całkiem fajna.
                      • Gość: onka37 Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.um.bytom.pl 29.03.06, 10:34
                        endriu gdzie znalazłeś plan na jakiej stronie? bo ja nie umiem znależć
          • Gość: XXL Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: *.centertel.pl 26.03.06, 10:18
            Gość portalu: a napisał(a):

> Czy może to nowa forma reklamy

Eeeee stara jak świat. Na wiosnę będzie tu jeszcze więcej takich
            "zachwyconych uczestników" wycieczek z biur podróży.

Wskazana duuuuża ostrożność.
            Ten entuzjastyczny ton niczego dobrego nie wróży.
            :-)))
            • Gość: tślązak Re: Makarska - Chorwacja !!! IP: 83.238.234.* 13.04.06, 12:04
              Serdecznie Witam,
              Na poczatku powiem, ze oczywiście najlepiej i dokładniej wszystko sprawdzić, do
              tego też zachęcam. To własnie biuru "heinz reisen" zawdzięczam odkrycie
              Makarskiej. Pragnę dodać, iż zawsze podróżuję z grupka dobrych znajomych i to
              oni właśnie pierwszy raz przekonali mnie do imprezy autokarowej (chociaz mozna
              było tylko zarezerwować u nich kwatery i jechać samochodem). Wybrałem autokar ze
              wzgledu na program i wycieczki w cenie ... program był bardzo atrakcyjny , bo
              obejmował wszystkie te miejsca , które chciałem jeszcze w Chorwacji zobaczyć -
              po niskiej ( jak dla mnie zastanawiająco niskiej cenie, tym bardziej, że autokar
              zostaje z turystami na miejscu i obsługuje wycieczki objete programem) - ale
              właśnie moje pytania i wątpliwości zostały rozwiane przez miłą Panią z biura.
              Przyznam się , że mimo iz bardzo byłem zadowolony, drugi raz wybrałem sie tam
              juz moim lubionym środkiem transportu czyli własnym samochodem, ponieważ
              twierdzę,że gdy odległości są stosunkowo niedalekie to najlepszy jest jednak
              samochód, bo daje to piekne poczucie wolności i pozwala wg siebie wszystko
              zorgaizować. ( choć ni wykluczam, że w tym roku pojade drugi raz autokarem do
              Nettuno- choc nie umie przekonać Pani z biura do zmiany programu , i zamiany
              wycieczki do Asyzu na wycieczke do Neapolu - a marzę zobaczyć to miasto, okolice
              Wezewiusza, no i popłynąć stateczkiem na słynna wyspę Capri. Pozastana mi chyba
              wycieczki fakultatywne na miejscu lub dojazd własny). sprawdzie zresztą
              sami...www.hrbus.com.pl/?sub=holiday
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka