Dodaj do ulubionych

Kwatery w Tucepi

IP: *.telpol.net.pl 18.05.06, 16:06
Witam

Szukam namiarów na kwaterę dla małżeństwa z dwójką dzieci, 9-13lat. Byłem już
trzy razy w Chorwacji i wiem, że nie ma problemu z kwaterami, nie mniej jednak
za każdym razem szukam namiarów dla samouspokojenia nerwów małżonki. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemko Re: Kwatery w Tucepi IP: *.telpol.net.pl 18.05.06, 16:32
      Proszę o pomoc na
      przemas_80o2.pl

• Gość: Przemko Re: Kwatery w Tucepi IP: *.telpol.net.pl 18.05.06, 17:03
        Jak to, nikt nie był w tej miejscowośc? A tak zachwalana i polecana na różnych
        forach. NIE MOGę LICZYć NA POMOC?
    • Gość: Kiku_san Re: Kwatery w Tucepi IP: *.os1.kn.pl 18.05.06, 18:47
      Ale jesteś w gorącej wodzie kąpany ;) To dopiero godzina minęła. Nie każdy
      siedzi non stop na forum. Osobiście byłam w hotelu, jak chcesz namiary mogę
      poddać, ale myślę, że wolisz kwatery. podaję użyteczną stronkę

www.makarska-riviera.com/
      • Gość: Kiku_san Re: Kwatery w Tucepi IP: *.os1.kn.pl 18.05.06, 18:48
        Co jeszcze dodam: absolutnie warto rezerwować, w Tucepi w sezonie naprawdę
        trudno o atrakcyjny nocleg. Wiem, bo sprawdziłam.
        Pozdr.
      • Gość: Przemko Re: Kwatery w Tucepi IP: *.telpol.net.pl 18.05.06, 18:59
        No dzięki, tak wolę kwatery, tam czuję się jak w domu, atmosfera, rakija, wino a
        bywa i ryba r grila. Jeżeli ktoś był, powiedzcie, jak usytuowana jest ul.
        Ekonomij? Znalazłem gdzieś namiary na tej ulicy dla 3 dorosłych osób za 25 EU a
        teraz szukam dla małzeństwa z dwójką dzieci. pozdro
        • Gość: ines :)) IP: *.acn.waw.pl 19.05.06, 01:18
          Tucepi cudna miescinka;))
          dobrze ale kiedy jedziesz???bo my jak jezdzimy po25sierpnia to nie ma problemow
          z kwaterami....nie rezerwowalam jak dotad..bo wole wszytsko na miejscu spradzic,
          obejrzec i zawsze jest taniej:)bylam w Tucepi w zeszle wakacje..moze juz
          ogladales foty na
          www.wakacje.ao.pl/
          ale namiarow na moja kwatere nie mam, juz nie chce mi sie pisac czemu ale
          mozesz przeczytac sobie w mojej relacji...
          cro.pl/forum/viewtopic.php?t=9261

jednak jesli jedziesz w sezonie to powinienes zarezerwowac..ale jesli w 2
          polowie sierpnia to nie warto:(
          • Gość: Przemko Re: :)) IP: *.telpol.net.pl 19.05.06, 14:31
            Jedziemy tak by zacząć od 24 czerwca na 7 dni i mam nadzieję na kwaterę w
            ciemno, bo na forum mi nie pomogą. pozdro
            • Gość: kiki hmmm IP: *.acn.waw.pl 19.05.06, 14:54
              ale ja nie rozumiem czemu taki negatywny jestes...jesli tu nie pomoga to moze
              pomoga tu... www.cro.pl/forum/
              a jesli nie to przeciez jest net- wyszukiwarka i mozesz poszperac...po 2 jesli
              jedziesz w czerwcu to nie ma co w ogole sie martwic o kwatery!na miejscu do
              wyboru do koloru!wiecej optymizmu do zycia;)pozdrawiam
              • Gość: Przemko Re: hmmm IP: *.telpol.net.pl 19.05.06, 15:31
                Taaak, wieeem, dwokrotnie byłem w czerwcu, raz na KRK w Njivicach, drugim razem
                w Privlace ?Zadaru i nie miałem większych problemów, lecz żona zawsze powoduje
                nerwówkę i tym razem chciałbym zajechać na gotowe. Wygodny jestem - powiesz -
                nie, chcę spokojnie wypoczywać. dzięki, pozdro
                • Gość: JJ Re: hmmm IP: *.streamcn.pl 19.05.06, 23:58
                  Wczerwcu mysle ze nie bedzie klopotu a na miejscu widzisz co bierzesz
                  • Gość: Przemko Re: hmmm IP: *.telpol.net.pl 20.05.06, 17:51
                    Hej, Creomaniacy! Podajcie jakieś namiary na tanie kwatery w Tucepi!
                    • marika44 znalzales cos? 24.05.06, 10:31
                      Mam prośbe, jak znajdziesz cos fajnego to daj znac na priv, sama szukam czegos
                      dla malzeństwa + 1 2-letne dziecko w Tucepi...

Pozdrawiam i zycze powodzenia
                      • Gość: Przemko Re: znalzales cos? IP: *.telpol.net.pl 24.05.06, 14:41
                        Witam. Szukam nadal, wszyscy polecają tą miejscowość, a nie wiem dlaczego
                        namiary zatrzymują w tajemnicy dla siebie. Zdecydowani jesteśmy i jedziemy w
                        ciemno, tak już trzykrotnie spędziłem urlop w różnych miejscowościach i nigdy
                        nie miałem większych problemów i liczę na to tym razem. Chciałem mieć odrobinę
                        spokoju po dotarciu na miejsce i zaoszczędzić nerwów mojej małżonce – zawsze się
                        denerwuje po dojeździe – decyzja zapadła, jedziemy 23 czerwca wczesnym rankiem.
                        Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka