Dodaj do ulubionych

sklepy wolnoclowe po drodze????

IP: *.zefa.pl 04.08.06, 14:53
czy jadac do Chorwacji przez Austrie mam gzdies na granicy sklepy
wolnoclowe???

Chodzi mi o zakup perfum, nie wiem czy sie nie wstzymac z zakupami do wyjazdu
i kupic je na wolnoclowce, tylko nie wiem czy bedzie taka mozliwosc
Obserwuj wątek
    • Gość: Sas Re: sklepy wolnoclowe po drodze???? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 04.08.06, 15:12
      1. Granica miedzy Czechami a Austrią jadac przez Znojmo -kilka wielkich
      obiektow handlowych / ciekawie zaaranżowanych/ + targowisko wietnamczykow
      Sklepów perfumeryjnych duzo. 2.Granica miedzy Austrią a Słowenią / jadąc
      na Maribor/ parę malych pawilonikow. Pozdrawiam Sas
      • Gość: Mycha Re: sklepy wolnoclowe po drodze???? IP: *.zefa.pl 04.08.06, 15:18
        a jesli chodzi o ceny perfum to sie oplaca czy sobie odpuscic?
        • Gość: Sas Re: sklepy wolnoclowe po drodze???? IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 04.08.06, 15:28
          Na pytanie o ceny perfum Ci nie odpowiem bo nie byłem zainteresowany ,
          natomiast co do alkoholi to ceny polskie lub ciut wyższe / w zaleznosci od
          kursu eueo/ . Sas
      • iontichy Re: sklepy wolnoclowe po drodze???? 04.08.06, 15:51
        Ale chyba między granicami państw Unii nie ma strefy wolnocłowej, bo nie ma ceł?
    • Gość: dolamdakia Re: sklepy wolnoclowe po drodze???? IP: *.interpc.pl 04.08.06, 15:53
      Generalnie nie opłaca się.W Znojmo nieduży wybór i drogo.Innych nie znam.
    • Gość: Martyna Re: sklepy wolnoclowe po drodze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:40
      Po wejściu polski do Unii nieopłaca sie kupować w tych sklepach.
      • Gość: Adam Re: sklepy wolnoclowe po drodze???? IP: 80.51.199.* 04.08.06, 20:29
        Sklepy wolnocłowe to już historia.Są tam wysokie ceny i niewielki asortyment
        nie polecam!!!!
    • Gość: przemek Re: sklepy wolnoclowe po drodze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 12:05
    • Gość: przemek Re: sklepy wolnoclowe po drodze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 12:07
      W Znojmo perfumy są ok. 30 - 40 % tańsze, niż w Polsce. Niektóre alkohole są
      tańsze, ale nie są to duże różnice
      • Gość: tomaszek193 Re: sklepy wolnoclowe po drodze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 13:08
        w zasadzie w Znojmo warto wstąpić tylko do nowego Outletu, gdzie jest trochę
        markowych sklepów. Jak się ma trochę czasu, to można znaleźć prawdziwe(!)
        markowe ciuchy w cenach ok.50% niższych. Sklep czynny tylko do 21.00, płaci się
        CZK lub EUR, można też kartami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka