Gość: alicja IP: *.stat.gov.pl 04.09.06, 12:51 Czy 55 euro za dobry apartament w Breli to dużo? Przyjadę tam póóźnym wieczorem i boję się jechać w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: cean apartamentu 05.09.06, 09:59 Nie piszesz, w jakim terminie i na ile osób. Ja w 2 połowie sierpnia byłam w sąsiedniej Baskiej Vodzie i za apartament 4 osobowy, ale dla 2 osób (np bardzo fajny, wielki salon, dobrze wyposażona kuchnia, 2 sypialnie, 2 balkony z widokiem oczywiście na morze, ładna łazienka) płaciliśmy 40 EUR. Potem przenieśliśmy się do innego apartamentu u tej samej babki (moim zdaniem zdecydowanie gorszego) i też płacilismy tyle samo. W sierpniu bardzo trudno było zejść z ceny,szukaliśmy sporo i dla 2 osób generalnie nie chcieli schodzić poniżej 50 EUR. Moim zdaniem wtedy 40 EUR to była realna cena. No i zalezy, na ile nocy, bo jeśli od 1 do 3 nocy to na ogół biorą 30% więcej, ale np już na 5 nocy można się targować. Ale myślę że we wrześniu powinno być znacznie łatwiej. Na pewno znajdziecie coś poniżej 40 EUR, co do tego nie mam wątpliwości, a jeśli nie jesteście jakoś bardzo wymagający, to pewnie i za 25 EUR by się coś znalazło. Jeśli przyjeżdżacie późnym wieczorem a jedziecie w ciemno, tak jak my, to sytuacja może być różna. My właśnie dojechaliśmy na 20:00 i był problem, łazilismy chyba do 23:00 zanim coś upolowaliśmy. I wtedy właśnie wcale nie chcą zchodzić z ceny bo wiedzą, że jesteście zmęczeni i nie macie wyjścia i nocować gdzieś musicie. Ale jak powiadam, może we wrześniu sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: cean apartamentu IP: *.stat.gov.pl 05.09.06, 10:38 zapomniałam to dodać: od 9 września na dwa tygodnie 4 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: cean apartamentu 05.09.06, 11:15 No to na 4 osoby moim zdaniem całkiem dobra cena ! Odpowiedz Link Zgłoś