Dodaj do ulubionych

szukam domu w Chorwacji

03.12.06, 22:12
na wakacje na ok.16 osób. Jest to możliwe?
Raczej chodzi mi o dom do wynajęcia w całości, w jakimś przesympatycznym
miejscu, bardzo blisko plaży. Ktoś ma jakiś pomysł na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: szukam domu w Chorwacji IP: *.chello.pl 04.12.06, 21:45
      Moge zaproponowac Ci dom przy plazy na 16 osob. Napisz na priva: katlig1@wp.pl
      • Gość: mef Re: szukam domu w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:54
        witaj, na stronie www.aratravel.net znajdziesz około 1000 ofert domków i
        kwater w chorwacji, możesz zarezerwować online.
    • Gość: ronin Re: szukam domu w Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:19
      no jasne:)
      • Gość: fotos Re: szukam domu w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:52
        jesli juz teraz zarezerwujesz to masz bardzo duzy wybor
        poszukaj kontaktow na stronie

www.apartmani-hrvatska.com

kontakt e-mailowy po angielsku niemiecku wlosku i chorwacku(jesli sie nie myle)
    • Gość: graszka Re: szukam domu w Chorwacji IP: *.tp.unicity.pl 17.12.06, 16:54
      wszystko jest możliwe..trzeba poszukac
      wejdż na strone www.trogir.pl
      wystarczy ci język polski...napewno cos znajdziesz w dobrej cenie i ładnym
      miejscu.sprawdziłam to osobiście i jestem bardzo zadowolona dlatego polecam .
    • balkanexpress Re: szukam domu w Chorwacji 29.12.06, 10:49
      Mogę pomóc. Posiadam taki dom na wyspie Brac w Supetarze.Proszę zajrzeć na stronę
      www.Balkan-Express.pl
      • nina104 Re: szukam domu w Chorwacji 07.01.07, 15:55
        Byliśmy latem w Breli, bardzo urokliwej, na riwierze makarskiej. Wynajmowaliśmy
        cały apartament(piętro) na 8 osób, a na parterze był jeszcze apartament na 8-10
        osób. Jeśli cię interesuje wyślij e-mail. Od plaży 160m stromego zejścia, ale
        przepiękne widoki i ogromne tarasy.
        Pozrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka