agnieszka196 03.12.06, 22:12 na wakacje na ok.16 osób. Jest to możliwe? Raczej chodzi mi o dom do wynajęcia w całości, w jakimś przesympatycznym miejscu, bardzo blisko plaży. Ktoś ma jakiś pomysł na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: szukam domu w Chorwacji IP: *.chello.pl 04.12.06, 21:45 Moge zaproponowac Ci dom przy plazy na 16 osob. Napisz na priva: katlig1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mef Re: szukam domu w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:54 witaj, na stronie www.aratravel.net znajdziesz około 1000 ofert domków i kwater w chorwacji, możesz zarezerwować online. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: szukam domu w Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:19 no jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotos Re: szukam domu w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:52 jesli juz teraz zarezerwujesz to masz bardzo duzy wybor poszukaj kontaktow na stronie www.apartmani-hrvatska.com kontakt e-mailowy po angielsku niemiecku wlosku i chorwacku(jesli sie nie myle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszka Re: szukam domu w Chorwacji IP: *.tp.unicity.pl 17.12.06, 16:54 wszystko jest możliwe..trzeba poszukac wejdż na strone www.trogir.pl wystarczy ci język polski...napewno cos znajdziesz w dobrej cenie i ładnym miejscu.sprawdziłam to osobiście i jestem bardzo zadowolona dlatego polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
balkanexpress Re: szukam domu w Chorwacji 29.12.06, 10:49 Mogę pomóc. Posiadam taki dom na wyspie Brac w Supetarze.Proszę zajrzeć na stronę www.Balkan-Express.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nina104 Re: szukam domu w Chorwacji 07.01.07, 15:55 Byliśmy latem w Breli, bardzo urokliwej, na riwierze makarskiej. Wynajmowaliśmy cały apartament(piętro) na 8 osób, a na parterze był jeszcze apartament na 8-10 osób. Jeśli cię interesuje wyślij e-mail. Od plaży 160m stromego zejścia, ale przepiękne widoki i ogromne tarasy. Pozrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś