Dodaj do ulubionych

Taize w Zagrzebiu

17.12.06, 18:34
Wybieram się na coroczne spotkanie młodziezy, które odbywa się na przełomie
nowego roku. są to tylko trzy dni w ciągu których nie ma się dużo wolnego
czasu. Chciałabym się zapytac co powinnam obowiązkowo zobaczyć?
Czego powinnam spróbować? co zjesć, wypić?
Jakie są tradycyjne potrawy, słodkości Chorwackie?
Co powinnam przywieść ze sobą? wino? jakie?
Mam nadzieje że między spotkaniami znajde choc chwilke czasu aby cos zobaczyć?
A i jeszcze jedno, co mogłabym zawieść w podziękowaniu za goscine gospodarzą?
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.streamcn.pl 17.12.06, 22:12
      Odpowiedzi na postawione pytania znajdziez www.cro.pl , a odnosnie prezentow
      dla gospodarzy to ja proponuje dla pani chetnie widziane sciereczki lniane
      albo kosmetyki polskie np firmy Mirakulum albo z Pollena np te znane i
      nagradzane w swiecie z lnem albo tez tzw seria bursztynowa. Jesli nie zna sie
      przynajmniej wieku to bardzo trudno doradzic. Moze inni tez cos doradza.
      • Gość: piero Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 16:34
        Jeden Chorwat mi powiedzial ze swietnym prezentem jest Ptasie mleczko, podobno
        chorwaci b.je lubia a nie maja u siebie w kraju. Tez jade na taize.Pozdrawiam
        • anna4444 Re: Taize w Zagrzebiu 24.12.06, 19:39
          Gość portalu: piero napisał(a):

> Jeden Chorwat mi powiedzial ze swietnym prezentem jest Ptasie mleczko, podobno
          > chorwaci b.je lubia a nie maja u siebie w kraju. Tez jade na taize.Pozdrawiam

To mnie ucieszyles:) Tez wybieram sie na Taize i zastanawialam sie co kupic w ramach podziekowania,zeby bylo jakiejsc polskiej firmy...Poprosilam mame,zeby cos wybrala i zgadnij co kupila:) Ptasie mleczko z Wedla:))))) A teraz czytam Twoj post i buzia mi sie usmiecha:)
          Zamierzam jeszcze dokupic jakis drobiazg i mam nadzieje,ze sie spodoba:)
          Pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat:)
      • Gość: Lipski Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 09:31
        Krysztaly z Krosna tez sa tam bardzo mile widziane
    • Gość: kk Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 03:59
      a moze polska plyta z koledami;)??
      • Gość: colo Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 23:18
      • Gość: colo Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 23:20
        o kurde ptasie mleczko - płyta mdli mnie zyg... mi sie chce
        • Gość: Lipski Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 09:49
        • Gość: Lipski Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 09:49
          To pod wodke wez korniszony
        • Gość: gość Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 09:50
          hej,rozmawiałem z wieloma osobami jadącymi do zagrzebia teraz i wszyscy biorą
          ptasie wleczko :-)to będzie nalot polskiego ptasiego mleczka na Chorwatów ;-)
          • Gość: Lipski Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:46
            To Ty wez wodke
            bo dobrej wodki podobnie jak ptasiego mleczka nie maja :-)))
            • Gość: paula Re: Taize w Zagrzebiu IP: *.adsl.net.t-com.hr 28.12.06, 11:02
              Galaretke w czekoladzie zabierzcie, tego tez tu nie ma! A ptasie mleczko to
              swietny pomysl:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka