alicja76 29.04.03, 15:25 Poszukuję dwóch apartamentów, każdy dla czterech osób w środkowej Dalmacji, blisko morza, ale nie na wyspie w drugiej połowie lipca. czy ktoś może mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bafra Re: szukam apartamentu IP: *.uznam.net.pl 29.04.03, 15:58 Wejdź na stronę www.apartmani-hrvatska.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: szukam apartamentu(coś dobrego!) IP: *.crowley.pl 29.04.03, 20:15 Alicjo, W dniach 5-19.07 spędzamy z przyjaciółmi wakacje w Stanići. Oddalone od miasteczka Omiś ok.2km.Od Splitu ok.25km.Pobyt poprzez agencję turystyczną ze Splitu,POLSKOJĘZYCZNĄ!!!Jeżeli interesują Was szczegóły,kontakt,ceny(a baaaardzo O.K),proszę o mail'a,pomożemy.. jarek_michalowski@o2.pl Pozdrowienia!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja76 Re: szukam apartamentu(coś dobrego!) 30.04.03, 12:34 mój adres to alicja161@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jure Re: szukam apartamentu IP: *.globalnet.hr 30.04.03, 15:11 alicja76 napisała: > Poszukuję dwóch apartamentów, każdy dla czterech osób w środkowej Dalmacji, > blisko morza, ale nie na wyspie w drugiej połowie lipca. czy ktoś może mi coś > polecić? zobacz: www.adrianet.info/jure 4-osobówy apartament tylko 41 EUR/dzien Odpowiedz Link Zgłoś