Gość: Izaabelka IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.07, 18:42 Hej, czy znacie jakiś fajny niedrogi pensjonat bądź hotel najlepiej w okolicach miejscowości Graz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frant48 Re: Austria - nocleg na trasie do Chorwacji IP: *.chello.pl 15.04.07, 22:41 Nie wiem, czy to coś to miejscowość jak np. Krośniewice na skrzyżowaniu dróg nr 1 i 2. Graz to drugie po Wiedniu miasto Austrii i ma ponad 300 tys. mieszkańców. Jest dużym węzłem autostradowym, właśnie w pobliżu Knoten Grazjest hotel firmy, którą znam z Fohrenhain i Traiskirchem koło Wiednia, więc ten nie będzie gorszy. Taniej wątpię, czy znajdziesz. www.oekotel.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Austria - nocleg na trasie do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:50 W Oekotel w Graz nocowaliśmy w tamtym roku jadąc do Włoch, bardzo fajny hotel ze śniadaniem. W tym roku też tam śpimy, najpierw jadąc do Włoch, potem w drodze powrotnej z Chorwacji, pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izaabelka Re: Austria - nocleg na trasie do Chorwacji IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.07, 21:34 wielkie dzięki za podpowiedzi, chyba zdecydujemy się na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izaabelka Re: Austria - nocleg na trasie do Chorwacji IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.07, 21:39 Czy pokoje rezerwowaliście wcześniej, jeżeli tak o z jakim wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frant48 Re: Austria - nocleg na trasie do Chorwacji IP: *.chello.pl 16.04.07, 22:48 Można telefonicznie lub za pomocą formularza, który jest na stronie www. Ja rezerwuję wcześniej, ale z marszu sporo ludzi się zatrzymuje. fran Odpowiedz Link Zgłoś