Dodaj do ulubionych

Chorwacja z małym dzieckiem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:40
Wiem, że ten temat był już poruszany, ale wybieram się z roczną córeczką 12
sierpnia na Ciovo i chciałam się zapytać jak wygląda sprawa z kąpielą malucha
w morzu?????Kupiłam fajne kółko dla niemowlaków, ale nie wiem ile takie
dziecko moze przebywać w morzu??Z pampersem czy na golasa?? Doświadczeni
rodzice prosze o radę :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Lipski Re: Chorwacja z małym dzieckiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:23
      to nie woda jest problemem tylko slonce . nasmaruj ja kremem 30 na glowe czapka
      i niech tapla sie ile chce .
      co do pampersa to na brzegu jeszcze jakos to wyglada ale w wodzie pewnie by sie
      zaraz poodparzala a po za tym niewygodnie . No i juz sobie wyobrazam jak zolta
      gesta smuzka wyplywa spomiedzy :-))))) .
    • aski68 Re: Chorwacja z małym dzieckiem 13.07.07, 09:58
      moja córka z pieluch już wyrosła , ale też i w nich nie pływała :)
      ważna jest osłona od słońca, jak napisał "Lipski" krem nawet 50 ! coś na głowę,
      buciki na nogi (można kupić na miejscu takie rozmiary) nawet koszulka na
      ramionka i można się pluskać :)
    • Gość: ro Re: Chorwacja z małym dzieckiem IP: 193.194.132.* 13.07.07, 14:52
      jaka 30 , przy takim malym dziecku to filtr 50 i nie wiecej niz 2-3 na plazy, w
      tym sporo czasu , jak sie da w cieniu
      • Gość: Lipski Re: Chorwacja z małym dzieckiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:13
        30 to juz praktyczna blokada :-)

a co do ilosci czasu spedzonego na powietrzu - zobaczysz sama jak bedzie
        podstawa to jednak okrycie glowy
        • Gość: Monika Re: Chorwacja z małym dzieckiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:37
          Dziękuję za odpowiedzi. Oczywiście jestem świadoma tego, że moje dziecko nie
          będzie siedzieć cały dzień na słońcu. Wezmę namiocik, parasol itp sprzęty o
          nakryciu głowy i filtrach już nie wspomnę-dla mnie to oczywiste!!
          Chcę żeby malutka miała możliwość skorzystania z kąpieli, ale oczywiście też z
          umiarem. Przypuszczam, ze wszystko wyjdzie na miejscu:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka