Dodaj do ulubionych

sprawdzony apartament-okolice trogir do split

IP: 213.23.219.* 17.07.07, 10:20
prosze o podanie namiarow na fajne kwatery (najlepiej z kuchnia i lazienka)
dla dwoch doroslych osob!
z gory serdecznie dziekuje, wyjazd za 4 dni :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:11
      witaj.wejdż sobie na stronę NOvasol-Dunskie biuro które posiada w swojej ofercie
      kwatery prywatne,domy
      • Gość: xyz Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: 213.23.219.* 18.07.07, 17:00
        mozesz prosze podac konkretna nazwe strony
        wielkie dzieki
        • Gość: Ela Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:29
          www.novasol.pl/ proszę bardzo ,w ustawieniach ustaw Chorwację,date
          wyjazdu i powrotu
          • Gość: Aga Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 18:10
            Idealnie to czego potrzebujesz + błękitne może z każdej strony
            www.wakacjewchorwacji.com Polecam.
            • Gość: lola Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:29
              ja właśnie wróciłam z okolic Trogoru a konkretnie byłam w Medenie i osobiście
              bardzo mi się podobało, więc mogę polecić te apartamenty!!
              • gabrielasz Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split 20.07.07, 08:00
                Lola - bardzo prosze podaj namiary na ten apartament
    • Gość: novaart Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:04
      witam właśnie wrócilam z tych okolic Vinisce,bardzo fajne spokojne miasteczko,
      podaje namary na agenta, który nam załatwiał kwaterę www.adriatic-pearls.com.
      Mielismy apartament u jego mamy wszystko było ok, facet ma na imię Jerko możesz
      się na mnie powołać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka