Gość: xyz IP: 213.23.219.* 17.07.07, 10:20 prosze o podanie namiarow na fajne kwatery (najlepiej z kuchnia i lazienka) dla dwoch doroslych osob! z gory serdecznie dziekuje, wyjazd za 4 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:11 witaj.wejdż sobie na stronę NOvasol-Dunskie biuro które posiada w swojej ofercie kwatery prywatne,domy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: 213.23.219.* 18.07.07, 17:00 mozesz prosze podac konkretna nazwe strony wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:29 www.novasol.pl/ proszę bardzo ,w ustawieniach ustaw Chorwację,date wyjazdu i powrotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 18:10 Idealnie to czego potrzebujesz + błękitne może z każdej strony www.wakacjewchorwacji.com Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:29 ja właśnie wróciłam z okolic Trogoru a konkretnie byłam w Medenie i osobiście bardzo mi się podobało, więc mogę polecić te apartamenty!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielasz Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split 20.07.07, 08:00 Lola - bardzo prosze podaj namiary na ten apartament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novaart Re: sprawdzony apartament-okolice trogir do split IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:04 witam właśnie wrócilam z tych okolic Vinisce,bardzo fajne spokojne miasteczko, podaje namary na agenta, który nam załatwiał kwaterę www.adriatic-pearls.com. Mielismy apartament u jego mamy wszystko było ok, facet ma na imię Jerko możesz się na mnie powołać Odpowiedz Link Zgłoś