Gość: malga IP: *.ula5.1000lecie.pl 22.07.07, 17:45 jeszcze raz proszę o informacje o miejscowości a jeszcze chetniej o hotelu Mirelli - pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
id.kulka Re: Bijela, Czarnogóra 27.07.07, 19:53 Malga, a kiedy się tam wybierasz? Lecimy samolotem do Mirelli 1.08, niestety też pierwszy raz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malga Re: Bijela, Czarnogóra IP: *.ula5.1000lecie.pl 27.07.07, 22:02 to przyjdzie nam razem zbierać informacje i chyba na własnej skórze sprawdzać, co i jak, staram sie czegoś dowiedzieć na różnych forach ale bez wiekszych skutków - i tak b. się cieszę, lecimy z Krakowa 1.8. - to do zobaczenia, w jakim składzie jesteś? ja z 16-letnią córką, mam w planie pojeżdzić sobie lokalną komunikacją do Kotoru i Herceg Nowi, planujemy wycieczkę do Albanii, jeśli gdzieś trafisz na jakieś informacje, to b. prosze, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malga Re: Bijela, Czarnogóra IP: *.ula5.1000lecie.pl 28.07.07, 20:27 hej! hej! nadal nic nie wiemy? do zobaczenia ale może jednak jakiś kontakt i informacje wcześniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Bijela, Czarnogóra IP: 85.94.103.* 29.07.07, 09:05 jezeli sa ci potrzebne informacje to wejdz na foto.onet.pl/fkoy4,zm883a8vwap8,959bc,u.html i forum czarnogora pozdrawiam nika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malga Re: Bijela, Czarnogóra IP: *.ula5.1000lecie.pl 29.07.07, 10:45 dzięki za informacje, czy możesz jeszcze napisać, jak działa lokalna komunikacja , czy w pobliżu są sklepy i knajpki i czy te statki ze zdjeć nie są uciążliwe?, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Bijela, Czarnogóra 29.07.07, 18:17 Ja jadę z małżonkiem i synkiem (ma niecałe 2 lata) także z Krakowa. Mój mail to id.kulka@gmail.com :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malga Re: Bijela, Czarnogóra IP: *.ula5.1000lecie.pl 29.07.07, 19:33 widziałaś zdjęcia? niepokoją mnie te statki, plaża malutka- może da sie w pobliżu znaleźć coś jeszcze, pozdrowienia, do środy- mam nadzieję, że biuro się wywiąże i dowiezie nas , zgodnie z obietnicą, do Balic, bo jesteśmy z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Bijela, Czarnogóra 29.07.07, 19:46 My też z okolic Katowic, ale nas dowiezie teściowa. To, że plaża malutka, to wiedzieliśmy, zresztą my za dużo na plaży nie możemy przebywać, co by nam się dziecko nie upiekło za mocno... A statki... no cóż, wszystko okaże się na miejscu, teraz już nie ma się co martwić na zapas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malga Re: Bijela, Czarnogóra IP: *.ula5.1000lecie.pl 29.07.07, 21:44 masz rację - będzie ok, a jakieś drobne niedogodności, które zawsze się trafią dadzą się przez te parę dni wytrzymać, my też zakładamy raczej zwiedzanie niż plażowanie, koniecznie chciałabym pojechać do Albanii , poza tym Kotor i Hercog Novi itd, to do zobaczenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Bijela, Czarnogóra IP: 88.220.79.* 30.07.07, 15:54 Właśnie wróciłam z Montenegro byłam 2 km. Od Biejli małe miasteczko bardzo sympatyczne ze stocznią remontową więc tego miasta nie polecam. Ładniejsze jest tak jak pisałam Baosici ładniejsze plaże. No więcej się dzieje na promenadzie wieczorem. Nie drogie knajpki gdzie można dobrze zjeść. Komunikacja miejska wspaniała .Miasto Herceg Novi Strasznie drogie i dla snobów można dojść promenadą 16 km. Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Bijela, Czarnogóra 30.07.07, 19:14 Miasteczko stoczniowe? No cóż, to nie brzmi optymistycznie ;-) Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malga Re: Bijela, Czarnogóra IP: *.ula5.1000lecie.pl 30.07.07, 20:16 niestety- w każdym przewodniku pisze , że są tam stocznie - tyle, że najwieksze ponoć miały zbankrutować kilka lat temu , na google.earth widać potężne statki, a pani ze Skarpy z oburzeniem zaprzeczyła kiedy pytalam o nie,jakoś to będzie, już nic nie możemy poradzić, bądżmy dobrej myśli, do środy Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Bijela, Czarnogóra 31.07.07, 13:35 No nie w każdym, nie w każdym, tylko w "Bezdrożach" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malga Re: Bijela, Czarnogóra IP: *.ula5.1000lecie.pl 31.07.07, 16:01 ok, może nie w każdym , w Marco Polo na przykład, szkoda, że nadal nikt nam nie chce npisać co i jak, to jednak na własnej skórze przyjdzie sprawdzać, do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Bijela, Czarnogóra 31.07.07, 17:23 Malga, żartowałam :-) Ja wcześnie czytała tylko Pascala, a tam sie nawet nie zająknęli o stoczni, stąd moje zaskoczenie, jak zajrzałam do "Bezdroży". Myślę, że należy się nastawić optymistycznie :-) Pozdrawiam i do jutra, Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malga Re: Bijela, Czarnogóra IP: *.ula5.1000lecie.pl 31.07.07, 19:56 ok,jedziemy na jednym wózku,nie chcę Cię broń Boże dołować, ja jestem mimo wszystko pozytywnie nastawiona, do jutra, mają nas odebrać o świcie z katowic a dalej będzie też ok, cześć Odpowiedz Link Zgłoś