Gość: xkasiax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 14:43 wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunbluesky Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą 23.07.07, 15:26 witam podobno w Porecu "gdzieś" są śliczne apartamenty blisko morza, na miejscu plac zabaw dla dzieci, słyszeliśmy tylko o tym alenic konkretnego nie udaje nam się namierzyć czy jest "tam" jakaś fajna miejscówka równiez dla dzieci - blisko morza, plac zabaw... pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkasiax Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:35 witam , w Porecu jet hotel Materada z dużym basenem i placem zabaw dla dzieci .W zasadze jest on tylko dla gości hotelu ale my zawsze z niego kożystaliśmy bez problemu.nikt nie nosi opasek na rękach i nie sprawdza czy jest się gościem hotelu.Hotel super położony zaraz przy plaży . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymona Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:31 pytanie o Wenecję - jak często kursują promy, ile trwa przepływ i ile taka przyjemność kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkasiax Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: 195.128.228.* 25.07.07, 12:54 do Wenecji jechaliśmy samochodem, czas trwania ok 3-4 godz.jazdy.Koszt promemj z wycieczką kosztuje ok.60euro od osoby więc sie nie opyla.lepiej jechać na własną rękę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann pytanie o Wenecję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:04 My też planujemy jechać na Istrię, a w drodze powrotnej odwiedzić Wenecję. Napisz mi proszę, na którym parkingu zostawiliście samochód? Czy na tym dużym piętrowym tuż przed Wenecją czy może gdzieś indziej? Czy trudno jest znaleźć miejsce parkingowe i ile płaciliście? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkasiax Re: pytanie o Wenecję IP: 195.128.228.* 27.07.07, 13:20 z parkingiem nie ma problemu .My parkowaliśmy na tym dużym tuż przy Wenecji.Z miejscami tez nie było problemu.Cena parkingu na cały dzień to 20 euro.A przejazd na plac sw.Marka 6 euro od osoby pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Dziękuję za odpowiedź:) n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: *.vlan302.shrike.lubman.net.pl 25.07.07, 13:00 Co do promu to mozesz wszystko sprawdzic tutaj: venezialines.com/eng/index.asp Prom z Wenecji do Porecia (i na odwrot) plynie 2,5 godziny Jesli chodzi o ceny to zaleza one od kilku rzeczy, wiec na forum nikt Ci cen nie poda. Ale mozesz to sprawdzic pod podanym wyzej adresem. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
basialub Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą 28.07.07, 11:02 Za prom z Poreca płaciliśmy 73e od osoby dzieci do 14 lat połowę, prom płynie prawie 3 godz. My płyneliśmy z biurem Commodore z Poreca wtorek , z Puli środa. W Porecu koło portu jest wiele biur które organizują wycieczki do Wenecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: *.vlan302.shrike.lubman.net.pl 25.07.07, 12:55 Z nieba mi spadlas! W piatek lece do Wenecji a z Wenecji promem do Porecia. Mam juz wykupiony bilet na prom Venezialines. Mam pare pytan w zwiazku z tym: 1. Jak z lotniska w Wenecji trafic na przystan promowa Venezialines? 2. Bilet na prom kupilem przez internet. Po oplaceniu wydrukowalem sobie rezerwacje. Czy to wystarczy? Gdzie sie mam z tym zglosic? 3. Czy pamietasz moze do ktorej godziny kursuja utobusy w Porec'iu. Promem przyplyne ok 19:30 i chcialbym jeszcze dostac sie do Vrsar'u. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymona Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 15:51 Czy poza hotelem jeszcze jakieś atrakcje dla małych dzieci (2 i 3 latka) z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkasiax Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: 195.128.228.* 27.07.07, 13:21 pozahotelem są zjezdzalnie i inne atrakcjeale dodatkowo płatne :((( Kasia Odpowiedz Link Zgłoś