Dodaj do ulubionych

wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 14:43
wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą
Obserwuj wątek
    • sunbluesky Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą 23.07.07, 15:26
      witam
      podobno w Porecu "gdzieś" są śliczne apartamenty blisko morza, na miejscu plac
      zabaw dla dzieci,
      słyszeliśmy tylko o tym alenic konkretnego nie udaje nam się namierzyć
      czy jest "tam" jakaś fajna miejscówka równiez dla dzieci - blisko morza, plac
      zabaw...
      pozdrawiamy!
      • Gość: xkasiax Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:35
        witam , w Porecu jet hotel Materada z dużym basenem i placem zabaw dla
        dzieci .W zasadze jest on tylko dla gości hotelu ale my zawsze z niego
        kożystaliśmy bez problemu.nikt nie nosi opasek na rękach i nie sprawdza czy
        jest się gościem hotelu.Hotel super położony zaraz przy plaży .
    • Gość: tymona Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 18:31
      pytanie o Wenecję - jak często kursują promy, ile trwa przepływ i ile taka
      przyjemność kosztuje?
      • Gość: xkasiax Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: 195.128.228.* 25.07.07, 12:54
        do Wenecji jechaliśmy samochodem, czas trwania ok 3-4 godz.jazdy.Koszt promemj
        z wycieczką kosztuje ok.60euro od osoby więc sie nie opyla.lepiej jechać na
        własną rękę :)))
        • Gość: ann pytanie o Wenecję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:04
          My też planujemy jechać na Istrię, a w drodze powrotnej odwiedzić Wenecję.
          Napisz mi proszę, na którym parkingu zostawiliście samochód? Czy na tym dużym
          piętrowym tuż przed Wenecją czy może gdzieś indziej? Czy trudno jest znaleźć
          miejsce parkingowe i ile płaciliście?
          Pozdr.
          • Gość: xkasiax Re: pytanie o Wenecję IP: 195.128.228.* 27.07.07, 13:20
            z parkingiem nie ma problemu .My parkowaliśmy na tym dużym tuż przy Wenecji.Z
            miejscami tez nie było problemu.Cena parkingu na cały dzień to 20 euro.A
            przejazd na plac sw.Marka 6 euro od osoby

pozdrawiam Kasia
            • Gość: ann Dziękuję za odpowiedź:) n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:36
      • Gość: Tomek Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: *.vlan302.shrike.lubman.net.pl 25.07.07, 13:00
        Co do promu to mozesz wszystko sprawdzic tutaj:
        venezialines.com/eng/index.asp
        Prom z Wenecji do Porecia (i na odwrot) plynie 2,5 godziny
        Jesli chodzi o ceny to zaleza one od kilku rzeczy, wiec na forum nikt Ci cen nie
        poda. Ale mozesz to sprawdzic pod podanym wyzej adresem.

Pozdrawiam
        Tomek
      • basialub Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą 28.07.07, 11:02
        Za prom z Poreca płaciliśmy 73e od osoby dzieci do 14 lat połowę, prom płynie
        prawie 3 godz. My płyneliśmy z biurem Commodore z Poreca wtorek , z Puli środa.
        W Porecu koło portu jest wiele biur które organizują wycieczki do Wenecji.
    • Gość: Tomek Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: *.vlan302.shrike.lubman.net.pl 25.07.07, 12:55
      Z nieba mi spadlas!

W piatek lece do Wenecji a z Wenecji promem do Porecia. Mam juz wykupiony bilet
      na prom Venezialines.

Mam pare pytan w zwiazku z tym:

1. Jak z lotniska w Wenecji trafic na przystan promowa Venezialines?

2. Bilet na prom kupilem przez internet. Po oplaceniu wydrukowalem sobie
      rezerwacje. Czy to wystarczy? Gdzie sie mam z tym zglosic?

3. Czy pamietasz moze do ktorej godziny kursuja utobusy w Porec'iu. Promem
      przyplyne ok 19:30 i chcialbym jeszcze dostac sie do Vrsar'u.

Pozdrawiam
      Tomek
    • Gość: tymona Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 15:51
      Czy poza hotelem jeszcze jakieś atrakcje dla małych dzieci (2 i 3 latka)
      z góry dziękuję
      • Gość: xkasiax Re: wróciłam z Porec + Wenecja - służę pomocą IP: 195.128.228.* 27.07.07, 13:21
        pozahotelem są zjezdzalnie i inne atrakcjeale dodatkowo płatne :(((

Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka