Gość: mk IP: *.chello.pl 07.08.07, 10:31 Czy ktoś z Was brał ze sobą rowery do Chorwacji? Zamierzam być w okolicach Pagu, czy warto wziąć ze sobą rower? Są tam jakieś trasy do jazdy na rowerkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Chorwacja rowery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:42 Rowery miałem 6 razy, sporo jeżdzimy, ale Pagu nie znam. Istria, okolice Makarskiej, Pakostane, Ugljan, Pasman ... to dobre tereny dla rowerów, sporo tras. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Chorwacja rowery 07.08.07, 14:56 istria rzeczywiście jest przygotowana na rowery. cała reszta.. hę, hę..to zależy czy chcesz na rowewrku pojechac do sklepu czy robić wielkie dystanse miedzymiastowe... widziałem stado szaleńców z tobołkami.., co kto lubi..ja bym PO TYCH DROGACH nie odważył się jeździc moim rowerkiem. do poruszania się po jednej wyspie- sposób idealny!chociaż i tam nie brakuje ostrych krawędzi. ja mam zamiar zabrać rower na Mljet, w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Chorwacja rowery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:01 Tam gdzie podawałem są wytyczone trasy rowerowe, nie jedziesz główną drogą, tak wyczytałem na stronach turystycznych Cro. Np Pakostane ma bardzo ciekawą trasą wokół jeż Vransko, wyspy Ugljan, Pasman reklamują się jako rejony rowerowe. Istrię i okolice Vodic przejechałem osobiście. Vodice dosyć uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: Chorwacja rowery IP: *.generacja.pl 07.08.07, 21:08 Są miejsca gdzie można na rowerze pojeździć są takie gdzie najwyżej do sklepu. Tu masz trasy rowerowe na Pagu: www.perla-pag.hr/pol/index1.htm a le Pag to górzysta wyspa. Trochę się namęczysz, zwłaszcza w tym słońcu. Pag słynie z braku roślinności Odpowiedz Link Zgłoś
rower-w-bukowinie Re: Chorwacja rowery 23.06.16, 13:54 Trasy rowerowe na wyspie Rab : rabike.com Odpowiedz Link Zgłoś
travelistapro Re: Chorwacja rowery 29.06.16, 17:53 travelistapro.wordpress.com/2016/06/26/istria-rowerowo/ Właśnie opracowaliśmy parę propozycji rowerowych szlaków na Istrii. Polecamy gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś