Gość: ciekawski _kr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 20:04 Gdzie najlepiej zanocować po drodze do południowej Dalmacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miesiek Re: Spanie po drodze IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.07, 20:10 Ja spędziłem noc na bardzo bezpiecznym parkingu na obwodnicy Zagrzebia jadąc z Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Re: Spanie po drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 21:01 Jak mnie zaczyna męczyć to staje na stacji benzynowej - najczęściej juz na terenie Chorwacji - przy autostradzie i w kimono. Nie można się przemeczyc przełamywaniem kryzysów bo póxniej cięzko zasnąc a i sen nie jest "głęboki". Mnie wystarcza dwie godziny i w droge po wypiciu kawy :)))) Powodzenia i bezpiecznej drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Spanie po drodze IP: *.rybnet.pl 20.08.07, 22:51 Jeśli jedziesz przez Węgry to proponuję miejscowośc Fonyod znajduje się tam wielki camping i leży nad samym Balatonem. Od Fonyod do granicy z Chorwacją jest około 80 km. Ja zawsze tam staje i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune1 Re: Spanie po drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 13:18 Witaj, proponuję Oekotel w Graz! Odpowiedz Link Zgłoś