Gość: seba IP: 157.158.27.* 06.02.08, 13:10 prosze o opinie gdzie wybrac sie do Chorwcji z dwuletnim dzieckiem. Mysle o połnocy kraju... Moze macie jakies propozycje Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_krk Re: GDZIE do Chorwacji z dzieckiem 12.02.08, 01:03 CZESC POLECAM CI POLWYSEP ISTRIA Z KILKU WZGLEDOW....TO SAMA POLNOC I PODROZ TRWA KROCEJ, PO DRUGIE TEMPERATURA NIE DOSKWIERA JAK NA POLUDNIU CO PRZY WYJEZDZIE Z DZIECKIEM JEST WAZNE , PO TRZECIE W MIEJSCOWOSCI DUGA UVALA ZNAJDZIESZ SUPER ZWIRKOWA PLAZE Z LASKIEM , W RAZIE KONIECZNOSCI MOZNA CZAS NA PLAZY SPEDZAC W CIENIU. MY ZAWSZE JEZDZIMY Z BIURA PODROZY KRAKTURS Z KRAKOWA . ZAWSZE NAM COS CIEKAWEGO ZNAJDA Z ZALEZNOSCI ILE NASZA POCIECHA MA LAT....Z ROKU NA ROK COS ZMIENIAJA I NAPRAWDE RZETELNE BIURO. POZDRWIAM I MILYCH WAKACJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Re: GDZIE do Chorwacji z dzieckiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 20:44 marta_krk wykrzyczała: ....................... www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=1976 punkt 9 Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: GDZIE do Chorwacji z dzieckiem 14.02.08, 09:29 Rab - dobry dojazd i piaszczysta plaża z płyką wodą w Lopar - idealna dla dzieci... Istrii nie polecam - kamienie i żwir i wcale nie bliżej niż Rab... Odpowiedz Link Zgłoś
megis1 Re: GDZIE do Chorwacji z dzieckiem 11.03.08, 15:10 ......dobry dojazd, chyba nie w wakacje, bo to nie jest mozliwe. Z Warszawy podróz w sezonie 24 h na Rab. W tym 3-4 godziny w korku żeby dostać sie na prom. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cro-expert Re: GDZIE do Chorwacji z dzieckiem IP: *.dsl.iskon.hr 11.03.08, 15:36 Do przedszkole!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: GDZIE do Chorwacji z dzieckiem IP: *.acn.waw.pl 11.03.08, 18:44 To zależy jak chcesz spędzac czas: jeżeli głównie zależy ci na plaży - to wybieraj miejsce w którym nie będziesz musiał przywiązać dziecka do siebie - czytaj plaża nie skałki i nie betonowe płyty z głęboką wodą, przykłady: Na Istrii blisko Kamenjaka, z wysp Kvarneru Rab, Dalmacja Północna - Nin k/Zadaru. Jeżeli chciałbyś zrównoważyć leżenie plackiem jednak odrobiną zwiedzania - to każda okolica jest dobra. Byłam z 1 rocznym na Braci, 2-letnim na Hvarze i Istrii, 3-letnim znowu na Braci. Bez dziecka kilka razy w innych miejscach (Mlini i Zaton k/Dubrovnika, Liznjan na Istrii, Rogoznica, Razanj k/Rogoznicy i tak naprawdę to z wszystkich tych miejsc tylko do Razanja k/Rogoznicy nie pojechałabym z małym dzieckiem - plaża to właśnie betonowe platformy z drabinkami do włażenia do wody a woda od razu ma 3 m głębokości. Reszta - wszędzie w pobliżu można znaleźć miejsca, które dadzą się zaakceptować jako plaża dla dziecka. Nigdy nie zaczynałam poszukiwania miejsca od kryterium "dziecko" tylko od kryterium - gdzie nie byliśmy lub gdzie byliśmy i chcemy wrócić. Ale może ja jestem wyrodną matką. Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
maaciek87 Re: GDZIE do Chorwacji z dzieckiem 13.03.08, 00:03 wiem ze chodzi o polnoc kraju ale ja mimo wszystko polecam Brele/ Baske Vode. Zobacz jakie plaze ! www.trekearth.pl/index.php?podstrona=relacje&user=Matiash&id=20080224163758 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: GDZIE do Chorwacji z dzieckiem IP: 81.210.21.* 15.03.08, 10:26 W tamtym roku byliśmy z roczną córką w Chorwacji, na wyspie Prvic Luka, wakacje były udane - spokój, cisza. W tym roku wybieramy sie na Peljesac, poniewaz odwiedzilismy to miejsce 3 lata temu i jesteśmy oczarowani pieknem tego regionu cro. Jedyny minus, ze kawał drogi, ale podróz planujemy z noclegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miroslaw Re: GDZIE do Chorwacji z dzieckiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 17:46 Gość portalu: seba napisał(a): > prosze o opinie gdzie wybrac sie do Chorwcji z dwuletnim dzieckiem. Moim zdanie wszedzie, gdzie do wody mozna swobodnie wejsc bez wzgledu czy to kamyki czy skaly. Bylismy z osmiomiesiecznym i teraz w marcu z 13,5 miesiacznym :) www.olczyk.com/mirek/chorwacja/cro_2007/ www.olczyk.com/mirek/chorwacja/SLO-Piran_HR-Pula_I-Triest/ Odpowiedz Link Zgłoś