Gość: maly IP: *.171.73.50.crowley.pl 14.04.08, 11:12 Co mozecie powiedziec na temat tej miejscowosci. My szykamy jakiejs spokojnejszej nie typowego halasliwego kurortu. Jaki jest Rrogir? proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kir Re: Trogir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 11:51 To spore miasto z lotniskiem, stoczną jachtową, portem. A na mapę patrzyliście? Trogir (stary) leży na małej wysepce połączonej mostami z lądem i wyspą Ciovo, Nowy Trogir jest i na Ciovo i na stałym lądzie. No raczej spokojne miejsce to to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@teo Gdzie w Trogirze jest lotnisko...? IP: *.toya.net.pl 16.04.08, 09:15 Byłem i nie zauważyłem. Chyba, że coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gdzie w Trogirze jest lotnisko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 11:18 Lotnisko owszem jest, ale w Kasztelu, jakieś 10 km w stronę Splitu. Zresztą jest to port lotniczy Splitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: Gdzie w Trogirze jest lotnisko...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 11:53 od starówki do lotniska w lini prostej jest 6km maps.google.pl/?ie=UTF8&t=h&ll=43.532185,16.275902&spn=0.043185,0.078363&z=14 na wysepce -starówka w prawym górnym rogu pas startowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Trogir IP: *.kwidzyn.mm.pl 04.05.08, 16:47 Ja też jadę do trogiru, w zasadzie mam obmyslony plan dojazdu jednak parę spraw niejasnych zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Trogir IP: *.kwidzyn.mm.pl 04.05.08, 16:49 Może ktos podpowie czy winiety kupic w naszym pzm, czy w austrii, no i w koncu co z ta slowenia rzekomo podniosa od lipca cen przejazdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Trogir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 12:01 Witaj, Trogir wart zwiedzenia, ale odpoczywać polecam poza miejscowością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Trogir IP: *.171.73.50.crowley.pl 14.04.08, 12:16 Wielkie dzieki za inf. A jakie miejscowosci w okolicy Trogir polecacie na wypoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Trogir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 11:21 Ja byłam w Marinie , nieco powyżej Trogiru, cicho i spokojnie, plaża z drobnym żwirkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Trogir IP: *.streamcn.pl 14.04.08, 12:54 W jakim okresie planujesz urlop bo to bardzo decyduje o spokojnym wypoczynku. We wrześniu na Peljesacz na pewno mozna wskazać wiele urokiwych spokojnych miejsc ,które spełnią twoje oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Trogir IP: *.171.73.50.crowley.pl 14.04.08, 14:41 Wybieramy sie w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jj Re: Trogir IP: *.streamcn.pl 14.04.08, 17:47 Jeżeli bierzesz pod uwagę Orebicz Perna / na Połwyspie Peljesacz, naprzeciw wyspy Korczuli/to podam Ci te namiary ktore mam. Miejsce jest bardzo urokliwe ,poza centrum kurortu . jest to nieco dalej niż Trogir ale bardzo dobra baza wypadowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Trogir IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.08, 21:29 Poprosze o te namiary. I podaje ew mojego emaila malolus@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Trogir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 22:48 Witam W ubiegłym roku byliśmy w Trogirze,rzeczywiście nie jest to spokojne miejsce ale jedziemy tam ponownie w tym roku. Jest to piękne stare miasto z urokliwymi małymi uliczkami,restauracjami. Spokojne nie jest ponieważ nad miastem bardzo często latają samoloty (podchodzą do lądowania na lotnisko w Splicie), jest też stocznia,która swoim wyglądem trochę odstrasza. Na plażę trzeba dojeżdżać autem. Najlepiej zamieszkać na wyspie Ciovo, na której jest plaża, a do miasta mozna pójść pieszo (lecz nie ma chodników) Wieczorem w Trogirze rozkwita życie, dyskoteki, kawiarnie, restauracje.. Plaże są czyste, woda również Odpowiedz Link Zgłoś