monaliza37 30.04.08, 19:40 Pod koniec lipca wybieramy sie z rodzinka do Trogiru .Czy ktos zna jakieś niedroge hoteliki ,motele itp gdzies w SŁowenii ( chodzi mi o nocleg w połowie drogi ) ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna_123 Re: noclegi w drodze do Trogiru IP: *.toya.net.pl 01.05.08, 10:39 Niestety ja nie znam, ale jeśli jedziecie do Chorwacji to może podpowiecie nam parę rzeczy. Właśnie się zastanawiamy z mężem czy nie wybrać się ok 14.07. Trochę się obawiam czy uda nam się to wszystko dobrze zaplanować...jak jest z noclegami? czy można pojechać w ciemno? jak kształtują się ceny takich prywatnych kwater? możecie nam troszeczkę podpowiedzieć? dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
monaliza37 Re: noclegi w drodze do Trogiru 01.05.08, 11:18 Nie wiem jak jest z noclegami w ciemno ..Jade z dwójka dzieci wiec wolalam nie ryzykowac .Osobiście załatwiłam apartament dla 4 osób ( 2 pokoje + pokój dzienny z kuchnia ,lazienka i balkon z widokiem na morze ) za 53 euro za dobę ..Załatwiałam to wszystko przez Chorwata który w zeszłym roku pośredniczył w rezerwacji kwater dla naszych znajomych ...a co do cen sa rózne ( czasami nie wygórowane ...) Trzeba szukać napewno cos znajdziecie ...powodzenia ..Aha ,wcześniej byliśmy w Chorwacji juz 4 razy ( raz na Istrii ,3 razy na wyspie KRK w miejscowości Baśka -super -polecam !!!!) -ale zawsze pod namiotem - teraz zrobiliśmy się bardziej wygodni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malat Re: noclegi w drodze do Trogiru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 16:44 Na MojaChorwacja.pl jest spory wybór hoteli i hosteli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Popatrz tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 17:36 www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17806 Odpowiedz Link Zgłoś