Gość: ryś IP: *.bialnet.com.pl 27.05.08, 07:44 Witam Chcę wyjechać z dziećmi do Chorwacji samochodem, podróżując wzdłuż wybrzeża. Proszę o namiary na dobre holete położone nad morzem. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Remo Re: dobre hotele w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 08:24 Dobre Hotele to są już od stycznia zarezerwowane. Objazdówka Hotelowa? To nie ten kraj. To sie nawet w apartamentach nie za bardzo udaje. Było wiele razy, wystarczy porzeszukać forum. Jak już koniecznie musisz to tu: www.croatia.hr/English/Multimedija/Brosure.aspx mozesz ściągnąć w wersji elektronicznej lub zamówić papierowe broszury o hotelach z adresami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: dobre hotele w Chorwacji IP: *.streamcn.pl 27.05.08, 09:11 W jakim okresie ten wyjazd i jaka przymiarka do trasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś Re: dobre hotele w Chorwacji IP: *.bialnet.com.pl 27.05.08, 10:11 planujemy wyjazd z Polski ok. 7 lipca. trasa zależy od noclegów. Na pewno chcemy zobaczyć Plitvickie jeziora, Trogir, Dubrownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: dobre hotele w Chorwacji IP: *.streamcn.pl 27.05.08, 13:23 Nie wiem gdzie stertujecie i w jakim wieku dzieciaczki ale jeśli chcecie zwiedzać to może rozważyć wyjazd z biurem ktore ma dobre opinie o wyjazdach www.bushr.pl. Macie zorganizowane wyjazy w cenie wycieczki możecie zrezygnowac z tych ktore Was nie interesuja, a lokum macie w jednym miejscu . Myslę ze w tym czasie nie będzie łatwo znależć hotel a moze i z apartamentem na jedna noc będą problemy. Moze inni na forum wyraża swoje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku_san Re: dobre hotele w Chorwacji IP: *.as.kn.pl 27.05.08, 19:28 W Tucepi polecam: hotel Varvodic, Alga, Neptun, Villa Andrea - namiary łatwo znajdziesz przez Google. Z tych najtańszy jest Varvodic - tam akurat ja byłam, inne znam z widzenia. Radzę zarezerwować, jeśli jedziecie w sezonie - można za pośrednictwem np. TUI lub Neckermanna - sprzedają niektóre z tych hoteli. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odrian Re: dobre hotele w Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 12:46 Zapytaj gosci z MojaChorwacja.pl. Wyszukają hotele wg. preferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobre hotele w Chorwacji IP: *.tktelekom.pl 31.05.08, 13:20 polecam hotel Andrija w Szibeniku.Byliśmy tam w maju z dwójką dzieci(9 lat i 2,5 r.).Hotel położony nad brzegiem morza,posiada basen, bardzo dobre jedzenie(mieliśmy all) Odpowiedz Link Zgłoś