Dodaj do ulubionych

Villa Begic - Omis/Nemira

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 13:53
Czy był ktoś?
Tu link:
www.begic-omis-nemira.de/Untitled-1.html
Musimy wpłacić zaliczkę na pobyt od 20-go sierpnia, ale trochę się obawiam czy
to uczciwie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iro Re: Villa Begic - Omis/Nemira IP: *.siubuk.com 08.08.08, 21:04
      ja wraz z przyjaciółmi byłem w tym apartamentowcu, tez zaliczkę
      wpłacaliśmy duzo wczesniej, ale o obiekcie mogę tylko pozytywnie
      mówić, naprawwde miejsce godne polecenia, gospodarz w porządku, sam
      chetnie znowu bym się tam wybrał
      pozdrawiam
      Iro
      • Gość: ewa Re: Villa Begic - Omis/Nemira IP: *.gprs.plus.pl 10.08.08, 21:18
        Dziękuję, zaliczkę wpłaciliśmy, pobyt zarezerwowany, oby tylko
        pogoda dopisała i droga była spokojna.
        a czy możesz coś więcej napisać, np. czy do morza rzeczywiście jest
        tylko kilkanaście schodków, czy w pokojach jest schlubnie, czy w
        miarę przestrzennie? Jakie jest wyposażenie np. kuchni?

• Gość: Aśka Re: apartament Marko - Omis/Nemira IP: *.play-internet.pl 15.07.13, 23:14
        Nie polecam ,przeszkadzają dzieci, nie mogą przychodzić znajomi ,musi być cicho ,i to mają być wakacje
        • Gość: niro Re: apartament Marko - Omis/Nemira IP: *.dynamic-ww-12.vectranet.pl 19.06.17, 22:15
          I bardzo dobrze że jest trochę rygoru. Dla spotkań towarzyskich są konoby , dla dziecięcych harców plaża i place zabaw. Po godz 22 w pokojach ma być cisza , tak postępują normalni wczasowicze . Janusze z PL uważają jednak inaczej .... więc kulturalny wypoczynek im nie pasuje .
    • Gość: ewa Re: Villa Begic - Omis/Nemira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 19:10
      Czy w tych aparatamentach są w kuchni lodówki? Czy jest klima lub
      wentylator?
      Podaj mi namiary na tą willę może ja się skuszę i pojadę w to
      miejsce. Chcę jechać wstępnie 25.08.2008r.
      Marek
      • Gość: ewa właściwa Re: Villa Begic - Omis/Nemira IP: *.gprs.plus.pl 12.08.08, 19:47
        Namiary są na stronie. Bardzo dobry kontakt mailowy.
        Co do wyposażenia do najlepiej do nich napisz. Rozmawiają po
        angielsku i niemiecku.
        • Gość: ewa właściwa Re: Villa Begic - Omis/Nemira IP: *.gprs.plus.pl 25.10.08, 18:22
          Byłam i polecam.
          • hepik1 Re: Villa Begic - Omis/Nemira 26.10.08, 13:29
            Trzeba poradzic gościowi by sobie zrobił stronkę po polsku,czesku czy rosyjsku.
            Byłem we wrześniu w najbliższym sąsiedztwie...i języka niemieckiego nie było
            słychać w ogóle.
            Ogólnie Nemira bardzo fajnym miejscem dla szukającch spokoju.Na balangi pół
            godziny wzdłuż morza do Omiszu.
            Własciciele tego i sąsiedniego apartamentowca dbają o czystość plaży.
            • Gość: aśka Re: Villa Begic - Omis/Nemira IP: *.play-internet.pl 15.07.13, 23:06
              Villa Begić -apartamenty godne polecenia w dogodnej cenie,wieczorny spacer do miasteczka Omiś wskazany ,duży taras z grilem piękny widok na morze,pomieszczenie na leżaki przy wejściu na plaże, bezpiecznie dla dzieci, bezproblemowi właściciele .Miłego odpoczynku
    • Gość: zbych Re: Villa Begic - Omis/Nemira IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 12:13
      bylem tam w zeszlym roku tam jest super
    • ikb10 Re: Villa Begic - Omis/Nemira 16.02.16, 10:41
      Witam

jak z klimatyzacją w Villa Begic Nemira ? - mam wstępnie zarezerwowane apartamenty A3 i A10
      • brofran Re: Villa Begic - Omis/Nemira 19.06.17, 22:03
        Klima jest w każdym apartamencie . Chcesz jej używać to musisz liczyć się z dopłatą 0,5 E/dzień .
        Byłem w czerwcu , polecam , nawet garaż dla gości w budynku mają ( za friko ) . Do tego kuchnia w pełni wyposażona, 2 lodówki , balkony z stolikiem i krzesełkami, schowki w komórce przy plaży ( nie trzeba targać co dzień bambetli ) , grill z dużym tarasem ławami i stołem, budynek nowoczesny w pierwszej linii od brzegu, zamykane wejście z ogrodu bezpośrednio na plażę , bar 20 m od wejścia . Do tej beczki miodu jest też nieco dziegciu : trzeba mieć swoje ręczniki ( jest to zaznaczone w ofercie ) . Jak dla mnie warunki do wypoczynku SUPER , wszystko dobrze przemyślane i urządzone pod letników !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka