Dodaj do ulubionych

hotel Medena k/Trogiru - proszę o opinie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 18:43
hotel Medena k/Trogiru - proszę o opinie. Nadmieniam, że nie jestem
wymagającym wczsowiczem. Dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • dorota7373 Re: hotel Medena k/Trogiru - proszę o opinie 14.08.08, 16:55
      Byłam w zeszłym roku we wrześniu. szaleństwa nie ma. Ja wolę jednak mniejsze
      hotele. Byłam w tej nowszej części (po remoncie). Codzienne sprzatanie, ładny
      widok na morze (ale cześć mojej grupy miała widok na parking i śmietniki - tak
      zależy od szczęścia). Świetne jedzenie.
    • Gość: Gościo Re: hotel Medena k/Trogiru - proszę o opinie IP: 195.20.2.* 14.08.08, 17:02
      Byłem w tym roku. Za duży, bez klimatyzacji, restauracja jak
      stołówka pracownicza, sprzęt w pokojach stary, łazienki zniszczone -
      może byłem w jakiejś gorszej części tego kołchozu?
      • Gość: asia Re: hotel Medena k/Trogiru - proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 13:06
        Jak dla mnie tragedia a nie hotel. Olbrzymi moloch, z dala od plaży.
        W pokojach brud, pleśń w łazienkach, ale słyszałam, że takie są pokoje "dwójki", widzieliśmy "trójki" i były troszkę lepsze.Ale to moja opinia. Niektórym się tam podoba. Poczytaj sobie opinii innych wczasowiczów:
        www.wakacje.pl/?page=opinieLista&id_okol=32&id_destynacje=32001544&id_hotele=6796
        Ja zdecydowanie wolę mniejsze obiekty, bardziej kameralne i ciche, a nie z kolonijnymi dzieciakami szalejącymi za ścianą całą noc. Pozdrawiam asia.
    • Gość: jasna Re: hotel Medena k/Trogiru - proszę o opinie IP: *.173.20.198.tesatnet.pl 18.08.08, 01:13
      Hotel jest naprawde duzy. Jedzenie ok, w formie szwedzkiego stolu i na sniadanie
      i na kolacje, co jest bardzo wygodne. Pokoje sa ** i ***, zalezy na co masz
      rezerwacje. Dwie gwiazdki sa stare, ale niektore ciagle przyzwoite, niektore juz
      nie. zalezy jak trafisz. podobnie widok. moze byc piekny na morze, a morze byc
      na drzewo albo kamienie. Trzy gwiazdki sa wyremontowane jakies 3 lata temu i ok.
      Widok - jak wyzej. Hotel jest nad morzem (nie wiem skad to " z dala od morza"),
      tyle ze nie wychodzisz na plaze prosto z pokoju, jakies 5 min.
      • Gość: asia Re: hotel Medena k/Trogiru - proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 16:14
        *Jasna* zgadza się, no może troszeczkę przesadziłam z tą odległością od plaży, choć nie powiem do tej pory bywaliśmy w hotelach przy samej plaży. Nie mniej jednak zdania na temat hotelu nie zmienię, jakoś naprawdę nie mamy z mężem miłych skojarzeń z tym hotelem. Byliśmy w trzy gwiazdkowym i naprawdę się rozczarowałam. Być może sprawił to fakt, że po zeszłorocznym pobycie w hotelu w Orebiczu (Grand Hotel Orebicz****), który ma jedynie gwiazdkę więcej może się nam gusty wypaczyły. Ale ta jedna gwiazdka robi tak ogromną różnicę i powoduje przepaść, że nie daje się tego w żaden sposób porównać. No ale jak już napisałam to moja opinia. Pozdrawiam Cię asia
        • Gość: jasna Re: hotel Medena k/Trogiru - proszę o opinie IP: *.173.20.198.tesatnet.pl 21.08.08, 02:32
          Grand a Medena to dwie rozne filozofie. Generalnie, jak jest duzy hotel, ma
          pokoje w dwoch klasyfikacjach, a tego samego szefa, to zawsze jest mix, a nie
          prawdziwe trzy gwiazdki. Zreszta chorwackie trzy gwiazdki sa dosc nierowne.
          Czasem trzy gwiazdki maja nowe, swietne prowadzone hotele i stare, po liftingu.
          No a Grand to juz jednak powinno byc cos wiecej, skoro sie dorobil czterech
          gwiazdek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka