Gość: stachu IP: 212.244.164.* 28.10.08, 07:44 Witaski. Pytanie do stałych bywalców chorwackich. Jaka jest różnica w cenach porównując koniec czerwca i początek sierpnia, kiedy lepiej jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bratek13 Re: różnica w cenie apartamentu 28.10.08, 10:18 cięzko powiedziec jednoznacznie.Z reguły sezon zaczyna sie ok 20 czerwca trwa do końca sierpnia.Ale niektórzy licza od 1.07 do 31.08.Są i tacy którzy od 15 lipca do połowy sierpnia maja najdroższy okres.....nie można generalizowac że jest tak czy siak-zalezy od atrakcyjnosci apartamentu-jak jest przy plazy w atrakcyjnej miejscowosci to róznicy pewnie nie będzie, i po prostu samego wynajmującego:-)Szukaj interesujacej Cie oferty-na stronkach, w ogłoszeniach sa podane ceny z reguły-wtedy sam sie zorientujesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: różnica w cenie apartamentu 28.10.08, 18:23 Koniec czerwca to praktycznie wysoki sezon.Początek sierpnia wiadomo,że apogeum.Czyli praktycznie różnicy nie bedzie. A jeśli już to minimalna.Ale o tym można sie przekonac na wszystkich stronach z apartamentami,gdzie ceny sa podane co do 1 euro i co do dnia. Jadąc natomiast w ciemno w końcu czerwca licząc na jakąś promocję przedsezonową to naiwność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: różnica w cenie apartamentu IP: 212.244.164.* 29.10.08, 07:37 Różnica w cenie pomiędzy czerwcem a sierpniem jest i to duża, wypowiadający się przede mną chyba mało bywają w Chorwacji i nie mają pojęcia albo 200 euro to jest mały niezauważalny pryszcz. Jadąc w ciemno w tym terminie też spokojnie znajdzie się miły apatramencik Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: różnica w cenie apartamentu 29.10.08, 14:40 Nikt nie pytał o różnicę między czerwcem a sierpniem,tylko miedzy końcem czerwca i początkiem sierpnia. Nikt z twoich poprzedników nie napisał,że nie można znaleźć apartamentów w czerwcu jadąc w ciemno. Reasumując -twój post malo merytoryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek13 ... 29.10.08, 23:16 Przeczytaj mój post jeszcze raz zanim pokrzyczysz....umiejętność czytania ze zrozumieniem wskazana:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: różnica w cenie apartamentu IP: *.streamcn.pl 29.10.08, 16:51 Pytający nie są precyzyjni .Zależy czy wyjazd końcem czerwca i pobyt jeszcze na poczatku lipca czy pobyt kończysię w czerwcu ato duża roznica w cenie i możliwości znalezienia apartamentu bez rezerwacji . , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: różnica w cenie apartamentu IP: 212.244.164.* 29.10.08, 23:54 koniec czerwca to mam na mysli ostatnie 10 dni czerwca, przecież nie pojadę 28VI żeby wrócić 30VI, a początek sierpnia mam na myśli pierwsze 10 dni sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
stola1 Re: różnica w cenie apartamentu 30.10.08, 07:49 Koniec czerwca czy początek sierpnia różnica jest... Mój apartament (duży i bardzo blisko morza)kosztuje: czerwiec/wrzesień 45 euro doba, natomiast lipiec/sierpień 75 euro doba. Któryś raz jadę już zaraz po zakończeniu roku szkolnego, więc cen lipcowych mam 5 dni. Byłam również w Chorwacji od 15 sierpnia i płaciłam po lekkiej zniżce(70 euro). Taka jest różnica w cenach. Zawsze ceny apartamentów są najwyższe na przełomie lipiec-sierpień. Jak oglądasz oferty to często to widać. A jeżeli jedziesz w ciemno jest bardzo podobnie, nie zapominaj, że to jest zarobek sezonowy i Chorwaci doskonale o tym pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medor stola1 IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 14:51 witam ... Stola1 odezwij sie do mnie na priv w sprawie apartamentu Przelom czerwiec / lipiec Pozdrawiam medor7@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stola1 Re: stola1 02.11.08, 16:04 Bardzo proszę - odezwałam się na adres mailowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joga Re: różnica w cenie apartamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 21:05 A mozesz coś bliżej napisać o tym apart i co to znaczy ze jest b. blisko morza? To ile m od plazy? Odpowiedz Link Zgłoś
stola1 Re: różnica w cenie apartamentu 08.11.08, 23:25 Od morza i plaży jakieś 50-60m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jj Re: różnica w cenie apartamentu IP: *.streamcn.pl 30.10.08, 13:23 Teraz jest precyzyjnie bo mozna przeciez rozpoczać pobyt koncem czerca np 25 ale kończyć początkiem lipca . W sytuacji całego pobytu w czerwcu ceny w porownaniu z sierpniem są znacząco niższe. W czerwcu na pewno znajdziesz coś na miejscu bez konieczności wpłaty zaliczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: różnica w cenie apartamentu IP: 212.244.164.* 31.10.08, 07:15 dzieki, to już chyba wyczerpujące odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: różnica w cenie apartamentu IP: *.streamcn.pl 02.11.08, 16:13 Z notatek ktore mam w Orebiczu Pernie na Peljesaczu apartamenty połozone ok 50 m do morza miały ceny w czerwcu i wrześniu w sezonie 2008 8-10 eur od osoby. We wrześniu i na pewno w czerwcu teżmozna uzgadniać ceny bo wolnych apartamentów jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: różnica w cenie apartamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 15:57 Witam! to zależy w którym miejscu na wybrzeżu ale można przyjąć że różnice są do około 20 EUR/doba/apartament pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś