Gość: Robert IP: *.rdm.vectranet.pl 03.01.09, 18:57 Proszę o opinie o tej miejscowości. Czy to ,,dziura,, , jakie plaże, jaka woda, atrakcje , czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbara Re: Ruskamen IP: *.e-wro.net.pl 03.01.09, 21:47 Plaza żwirowa, nie ma gdzie pospacerować, woda czysciutka, nie ma gdzie się zabawic. Omiś - 10 kilometrów autobusem. Nie polecam zwłaszcza młodym osoba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km60 Re: Ruskamen IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.01.09, 09:08 mieszkałem w hotelu o takiej nazwie.Dziura.Do Omisa(bardzo mi się podobał)daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Ruskamen / do km 60/ IP: *.rdm.vectranet.pl 07.01.09, 10:08 Czyli mam rozumieć ,że nie polecasz Ruskamen. A możesz napisać coś więcej, jakie plaże, woda, dojścia do plaży, itd. Będę wdzięczny za opinie. z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km60 Re: Ruskamen / do km 60/ IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 07.01.09, 13:58 W hotelu Ruskamen byłem w 2007roku.Spałem tam 6 dni podczas wycieczki poChorwacji.Miejsce nieciekawe położone wzdłuż Jadranki(główna droga)Do Omisa ok 7km.Ciężko bez auta się dostać.Omis fajny.Niezłe plaże knajpki i np.spływ Cetiną.Na przeciw Ruskamen wyspa Brac i śliczne miasteczko Pucisca.Z brzegu widać też wielki kamieniołom.Plaże kamieniste.Jeśli możesz szukaj czegoś innego.Mi to miejsce nie za bardzo się podobało.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Ruskamen / do km 60/ IP: *.rdm.vectranet.pl 07.01.09, 17:24 Dzięki za spostrzeżenia. Muszę poszukać czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Ruskamen IP: *.e-wro.net.pl 07.01.09, 19:28 Novi Vinodolski, Uglijan - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś