Gość: kicur IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:21 Własnym autem, bo ja też mam auto, ale samemu tam jechać, to nie wiem... Jeszcze nie byłem, a opinie o cenach i granicach są rozbieżne. mój mail: prze@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ACMC Re: CZARNOGÓRA - JEDZIE KTOŚ NIEDŁUGO??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:28 Tak, jedziemy samochodem niedługo, tylko w dwie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicur A jaka trasa jedziecie?? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 07:51 I nie wiecie ile trzeba uiscic n granicy DM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACMC Re: A jaka trasa jedziecie?? IP: *.jlw.co.uk 06.08.01, 10:21 Jedziemy przez Cieszyn, Wieden, Maribor, Zagrzeb i gzieś na wysokości Splitu wjedziemy na tą drogę wzdłuż morza. Dalej do Dubrovnika i do Czarnogóry. Jeśli chodzi o opłaty to ubezpieczenie ("zielona karta") - 30DM plus nie zawsze pobierana opłata za użytkowanie dróg 50DM. A Ty jaki masz plan i co wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicur Re: A jaka trasa jedziecie?? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 11:02 A kiedy i skad jedziecie - bo ja moze jutro w nocy (z Bielska-Bialej). Rozmawialem z gosciem, ktory (prawie) tam mieszka, wiec o oplatach to prawda, ale on tez (tzn. specjalnie o to pytalem, bo mi sie tak wydawalo) ZALECA droge przez BiH! Tam jest w porzadku i droga krotsza (dla mnie) np. przez Slowacje, Wegry, Slav.Brod, Sarajewo, Podgorica. Co prawda mniej autostrad (a ja - nie wiem jak Wy - ludbie szybko pojezdzic), ale podobno ponad 200 km (albo wiecej) blizej w jedna strone, no i spokojniej(!) na drodze i mniej tloczno! ODPISZ! PRZE@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś