Gość: magda.m IP: *.tktelekom.pl 01.03.09, 17:14 Witam ! Wybieramy się w lipcu do tego właśnie hotelu z BP MARCO, może znajdą się osoby które też tam jadą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lelka Re: Hotel Laguna Gradać z BP MARCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 19:26 jedziemy....ale w czerwcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda.m Re: Hotel Laguna Gradać z BP MARCO IP: *.tktelekom.pl 01.03.09, 19:51 To mam do ciebie wielką prośbę, żebyś napisał jak było po powrocie. Miłego wypoczynku i z góry wielkie dzięki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Hotel Laguna Gradać z BP MARCO IP: 80.48.145.* 02.03.09, 00:31 Byłam w zeszłym roku z BP Marco w Gradacu i mogę szczerze polecić i biuro i hotel. Byłam w Chorwacji już kilka razy z kilkoma biurami podróży i muszę stwierdzić, że organizacyjnie Marco wypadło najlepiej: - profesjonalny, bezpieczny i szybki dojazd na miejsce - miły właściciel biura, który przyszedł nas powitać przed i po podróży - pani rezydentka, która była pomocna w każdej sprawie. Hotel, jak na 2* był w dobrym stanie, pokoje są takie jak na zdjęciach, czyste. Obsługa bardzo miła, jedzenie smaczne i co najważniejsze hotel jest przy samej plaży :) Sam Gradac to małe miasteczko, ale jest gdzie pospacerować i wyjść wieczorem :) Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda.m Re: Hotel Laguna Gradać z BP MARCO IP: *.tktelekom.pl 02.03.09, 11:14 A czy mogłabyś napisać coś o samej plaży, jak z miejscem na niej czy jest bardzo tłoczno, i ile trwała podróż na miejsce. Z góry wielkie dzięki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Hotel Laguna Gradać z BP MARCO IP: 80.48.145.* 02.03.09, 13:02 Witam! Podróż na miejsce z Bielska trwała ok 17 godzin. Na miejscu byliśmy już ok 8 rano i musieliśmy poczekać, aż osoby co były przed nami zwolnią pokoje, a panie sprzątaczki je wysprzątają. Wydaje mi się, że ok godz 13 byliśmy już w pokojach. Abyśmy się w tym czasie za bardzo nie nudzili, mieliśmy spotkanie z Chorwatem bardzo dobrze mówiącym po polsku, który oprowadził nas po miasteczku, pokazał gdzie jest bankomat i sklepy. Na plaży w sezonie jest tłoczno, trzeba się nachodzić, by znaleźć wolne miejsce. Aby jednak uniknąć takich poszukiwań, polecam zostawić np. wieczorem na plaży jakiś stary ręcznik czy karimatę w celu zajęcia sobie miejsca na drugi dzień. Zapewniam, że nikt tego nie zabierze :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdsa.m Re: Hotel Laguna Gradać z BP MARCO IP: *.tktelekom.pl 09.03.09, 09:09 Witam ! Bardzo dziękuję za wskazówki,mam jeszcze pytanie czy daleko jest z tego hotelu do jakiegoś sklepu bo my jedziemy z dziećmi i na pewno musimy kupować jakieś jedzenie na plaże bo nie wytrzymają od śniadania do obiadokolacji i jeżeli mogę spytać to o której była obiadokolacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: Hotel Laguna Gradać z BP MARCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 13:17 obiadokolacje było około 19, ale w międzyczasie można spokojnie zaopatrzyć się w tawernach (super klimacik, przy plaży, muzyczka, delikatny wiaterek i dobre jedzonko). wychodząc z hotelu kierujecie sie w lewo do miasteczka, całkiem blisko i tam są sklepy, także bez obawy. Poza tym jakieś napoje i przekąski też mozna kupić przy hotelu. Wybór jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda.m Re: Hotel Laguna Gradać z BP MARCO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 13:36 Wielkie dzięki za wszystkie wskazówki a możesz napisać jak z cenami bo czytałam że jest bardzo drogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: Hotel Laguna Gradać z BP MARCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:20 owszem jest drogo ale nie są to ceny kosmiczne, poziom cen jak w polskich, większych kurortach. Wiadomo w tawernach jest drożej niż w sklepach ale jak się ma wyzywienie w hotelu to jest ok. poza tym jak jest ciepło to aż tak bardzo się nie chce jeść, mają bardzo dobre przekąski czy sałatki, za które nie zapłacisz duzo. Odpowiedz Link Zgłoś