emilek34 19.06.09, 14:03 witam w lipcu pierwszy raz jadę do chorwacji.powiedzcie jakiej firmy sprzęt do nurkowania kupić(maska,płetwy.rurka)mam portfel średniej zawartości pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: sprzęt do nurkowania IP: 62.180.229.* 19.06.09, 14:18 To jest sprzęt do snurkowania a nie nurkowania. Snurkowanie odbywa się własnie na zasadzie maski z rurką + płetwy :)) Jakieś 150 PLN na dobrej zestaw powinien starczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurek Re: sprzęt do nurkowania IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.09, 22:48 witam wszystko zalezy dokad jedziesz i czy beda tam jakies ciekawe widoki pod woda tydzien temu wrocilismy z rab i mielismy zwykly tani sprzet jezeli jestes "poczatkujacym" nurkiem to zupelnie wystarczy wazne jest zeby rurka miala zabezpieczenie przed wlewaniem sie wody czyli gdy sie zanurzysz glebiej to zamknie sie doplyw nie zapomniec o butach do wody ze wzgledu na jezowce i inne takie zycze milego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
emilek34 Re: sprzęt do nurkowania 20.06.09, 07:36 dziękuje za odpowiedż a czy przy zwykłym tanim sprzęcie maska nie przecieka? Odpowiedz Link Zgłoś
i.s.f Re: sprzęt do nurkowania 20.06.09, 08:48 Nie koniecznie przecieka - to zależy od samego sprzętu nie od ceny. Ja na twoim miejscu za bardzo bym się nie przejmował. Maski + akcesoria mają dużą rozpiętość cenową. Ja mojej żonie kupiłem maskę z rurką za 150 PLN i używa jej 3 rok. Wszystko kwestia wykonania nie ceny. Najlepiej załóż ją w sklepie dokładnie tak jak do wody i zaciągnij mocno powietrze nosem - jeśli przepuści powietrze to i wodę ;) ----------- יִשְרָאֵל Odpowiedz Link Zgłoś