Dodaj do ulubionych

Kto był na Złotych Piaskach ??? Proszę o info .

IP: *.chello.pl 13.07.09, 21:49
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: konkretny Re: Kto był na Złotych Piaskach ??? Proszę o info IP: *.stansat.pl 13.07.09, 21:52
      W Bułgarii?
      • Gość: Monia Re: Kto był na Złotych Piaskach ??? Proszę o info IP: *.chello.pl 13.07.09, 22:16
        No a gdzie ?!
        • hepik1 Re: Kto był na Złotych Piaskach ??? Proszę o info 13.07.09, 22:46
          To sie kolezance fora po...liły ;)
          • Gość: Zyta Re: Kto był na Złotych Piaskach ??? Proszę o info IP: *.chello.pl 14.07.09, 20:14
            Ja byłam na szrych kamieniach ... Hehehe
            • Gość: beti55 Re: Kto był na Złotych Piaskach ??? Proszę o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:05
              ja byłam w zeszłym roku, nie polecam, jak wybierasz hotel 3 gwiazdkowy to licz
              się ze standardem 2 gwiazdkowym, jedzenie w hotelach do bani, tylko przy głównej
              alejce pizze w miarę, owoce bosskie ale chyba tylko to, plaża płatna, droga, i
              co najgorsze wszystkie hotele leżą na skarpie więc droga na plażę jest w dół a z
              plaży mocno w górę, dla mnie to było udręką bo nie mieszkaliśmy najdalej a do
              hotelu mieliśmy z plaży schodami 10 pięter do przejścia, tragedia, jeśli już to
              proponuję Słoneczny Brzeg, tam jest płasko i zdecydowanie ładniej, widać było,
              że to dopiero co odnowiony kurort :)
              • Gość: pitt Re: Kto był na Złotych Piaskach ??? Proszę o info IP: *.61.245.132.host.de.colt.net 15.07.09, 14:08
                my bylismy 2 lata temu w ***+ gwiazdkowym hotelu w Slonecznym Brzegu,
                i moin zdaniem urlop tam to nieporozumienie - i mam na mysli
                plaze(syf), hotel(syf) - tylko jedzenie dobre na miescie bylo.
                Chorwacja i Bulgaria w porownianiu to dwa swiaty!!!!
                • Gość: tom Re: Kto był na Złotych Piaskach ??? Proszę o info IP: 83.1.216.* 15.07.09, 14:19
                  na litość! co wy z tymi biciem piany o jakichś piaskach? od tego jest sąsiednie
                  forum! dajcież spokój, proszę!
                  • Gość: pytacz Monia, a może wiesz IP: 94.42.84.* 16.07.09, 11:05
                    Monia, może wiesz, jak usunąć plamę z herbaty? Tak, tak, wiem, że o tym powinno
                    być na innym forum, ale skoro na tym można pytać o Bułgarię, to o poradnictwo
                    domowe chyba też?
                    • Gość: Monia Re: Monia, a może wiesz IP: *.chello.pl 16.07.09, 20:06
                      Normalnie się pierze i już .
                      • hepik1 Re: Monia, a może wiesz 16.07.09, 20:49
                        >Kto był na Złotych Piaskach ??? Proszę o info

Ja byłem.W 1966 roku.Morze mi piłę porwało.Rodzicielka kupiła sobie futro z lisich łapek.I jakies rękawiczki skórzane wtedy się przywoziło.A lody kosztowały kilka stotinek.
                        Jak na owe czasy warunki super-dwupokojowy apartament.DO kolacji po po pół butelki wina na głowę.Ojciec miał radochę ,bo ja byłem mocno nieletni i miał całą flaszke dla siebie.;)
                        • nuova Re: Monia, a może wiesz 17.07.09, 09:25
                          lody różane? :)
                    • nuova Re: Monia, a może wiesz 17.07.09, 09:27
                      > Tak, tak, wiem, że o tym powinno być na innym forum, ale skoro na tym można
                      pytać o Bułgarię, to o poradnictwo domowe chyba też?

Kto pyta nie błądzi :)
                    • Gość: el Re: Monia, a może wiesz IP: 195.205.11.* 14.08.09, 11:56
                      dobre - pozdro
    • Gość: el Re: Kto był na Złotych Piaskach ??? Proszę o info IP: 195.205.11.* 14.08.09, 11:55
      to nie to forum - jak chcesz Bugarię zobaczyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka