sofia26 21.08.05, 20:16 Zakladajac ze mamy 1 samochod i rozne godziny pracy ja np. na 8 do centrum(muranow). Jak to wyglada zimą? Z jaka czestotliwoscia jezdza te busy? Czy bez samochodu to naprawde taka tragedia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m2w7 Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 22.08.05, 07:43 Czasem. Czyściej i mniej śmierdzący pasażerowie niż w autobusach 7xx (oraz jeżdżą moją ulicą (a nie trzeba zapychać od Puławskiej). Dwa razy wiosną i w wakacje nie było (z zaskoczenia) Rojbusa ani PKS z Warszawy. Zimą jeszcze nie próbowałem. Odpowiedz Link
sofia26 Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 22.08.05, 11:47 a jak dlugo jedzie rojbus/pks? od geodetow do metra wilanowska? czy ma ktos moze aktualny rozklad jazy??? jesli tak to bardzo bym poprosila o przeslanie mailem. Odpowiedz Link
don.pedro33 Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 22.08.05, 12:58 witaj roj-bus jedzie z Julianowa do metra około 22-25minut (zaznaczam, że jadę przed korkami rano) co do rozkładu znajduję się tutaj www.roj-bus.kom.pl nie ma co narzekać, tym bardziej, że z naszej wioski nic nie jedzie oprócz rojbusa do metra, ale ja osobiście jak jest ładna pogoda jadę rowerem przez las do metra Kabaty - około 15-20minut pozdrawiam Odpowiedz Link
szymon.11 Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 22.08.05, 13:43 a rower zabierasz ze soba czy zostawiasz przy metrze? chetnie bym tak robil, ale bokje sie, ze rower moze nie przetrzymac samotnego pobytu na kabatach pzdr Odpowiedz Link
m2w7 Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 22.08.05, 13:44 ciach >ale ja osobiście jak jest ładna pogoda jadę rowerem przez las > do metra Kabaty - około 15-20minut Ale co z rowerem- metrem przewozić nie wolno (no, przynajmniej 2 lata temu)? Odpowiedz Link
chrisu_gd Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 22.08.05, 14:06 Rower można przewozić bezpłatnie zarówno metrem jak i autobusami. Odpowiedz Link
don.pedro33 Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 22.08.05, 12:59 aha co do zimy nie było większych problemów fakt spóźniał się o 5-10minut, ale zawsze był (przynajmniej tej zimy tak było) też zależy czy drogowcy nie zaspali Odpowiedz Link
sofia26 Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 22.08.05, 14:18 czyli sluchajcie nie ma jakiejs tragedii:) my kupujemy mieszkanie na os. Kuropatwy wiec bede miala dodatkowo kilometr z buta do autobusu na geodetow albo kolo os zakatek na wilanowska, jesli bedzie przejscie tamtedy. No ciekawa jestem jak to bedzie? ja rowerem to raczej nie bardzo bo nie mam w pracy prysznica i nie moglabym sie odswiezyc:( Odpowiedz Link
don.pedro33 Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 22.08.05, 15:05 co do roweru i prysznicu w pracy..rano nie ma jeszcze upałów tak więc jadąc spokojnie i nie nerwowo w ogóle się nie pocę. rower zostawiam sobie przypięty pod tesco do trzymaka na rowerek...potek kręci się duzo ludzi, chodzi ochrona tak więc tragedii nie ma, Odpowiedz Link
don.pedro33 Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 22.08.05, 15:07 co do przewożenia metrem roweru... już mozna tak jak ktoś wyżej napisał bez dodatkowych opłat przewozić rower metrem, ale tak, aby nikomu nie przeszkadzał (chyba mieli na mysli,aby nie ubrudzić kołem jakiejś pani, albo żeby rower nie latał sam po wagonie). Odpowiedz Link
red122 Roj-Bus i PKS 22.08.05, 16:25 Rozkłady Odjazdów na trasie: Piaseczno ---> Warszawa: www.pksgrojec.pl , www.roj-bus.kom.pl , www.pks.warszawa.pl , www.expresspiaseczno.pl Odpowiedz Link
sofia26 ceny biletów 24.08.05, 08:24 czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie są ceny biletów (rojbus)i pks z Jozefosławia. I czy istnieje mozliwość miesięcznych opłat? Odpowiedz Link
don.pedro33 Re: ceny biletów 24.08.05, 08:38 roj bus od julianowa do Wilanowskiej 3zl, od Mysiadła do Wilanowskiej 2zl miesięczny normalny 120zł, ulgowy 65zl co do pks-u to bardzo się nie orientuję, ale ostatnio z Wałbrzyskiej do Auchan zapłaciłem 2zł Odpowiedz Link
tornado2005 Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 25.08.05, 10:25 Roj-Busem jeździ się bardzo przyjemnie i taniej niż liniami 700. Mankamentem jest częstotliwość kursowania, ale niewątpliwą zaletą jest szybkość przejazdu na trasie do Warszawy - Metro Wilanowska. Zimą jest tak samo zimo jak we wszystkich autobusach... Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 01.09.05, 11:07 Niestety regularność takich połączeń zawsze ma jakiś tam mankament. Rojbusem jeździłem przez 3 lata i kilka razy zdarzyło się, że nie przyjechał. Odpowiedz Link
superasik Re: Kto jeździ rojbusami lub pks?i z jakim skutki 14.09.05, 23:54 hej! mieszkamy tu od zimy! cala zime jezdzimy albo taxowkami, albo wlasnie autobkami prywatnymi :) JEST OK! Odpowiedz Link