fuchs7 27.01.07, 15:32 Drogie kolezanki czy moze znacie dobry, godny polecenia salon kosmetyczny. Rejon jozefoslaw (najlepiej) ale moze tez byc Piaseczno no i ewentualnie Kabaty.Z gory dziekuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolaa23 Re: Salon kosmetyczny 27.01.07, 21:36 polecam salon na Rubinowej na przeciwko poczty na osiedlu patronackim Agnieszka kosmetyczka jest dokładna i fajna - Właścicielka Kasia tez jest super Odpowiedz Link
mahony2109 Re: Salon kosmetyczny 27.01.07, 22:13 Również polecam. Co prawda jako facet nie korzystam, ale tam chodzi cała żeńska częśc mojej rodzinki i są zadowolone :) Pzdr. Odpowiedz Link
zuzka.zuzka Re: Salon kosmetyczny 21.03.07, 10:38 Mozna prosic o telefon? To jest na przeciwko czy nad pocztą? Odpowiedz Link
zuzka.zuzka Re: Salon kosmetyczny 29.03.07, 09:40 Prosiłabym o dokładniejsze wytłumaczenie, gdzie ten salon sie mieści, bo na przeciwko poczty to ja widze sklep spozywczy i sklep dla dziecie, ale salonu nie. Nie wiem co oznacza "osiedle patronackie", więc byłabym bardzo wdzieczna za łopatologiczne wytłumaczenie gdzie się ten salon mieści i ewentualnie namiar telefoniczny... Odpowiedz Link