lets_do_it 01.07.09, 09:30 Witam, Czy ktoś mógłby polecić prawnika / kancelarię, który potrafi „rozmawiać” z developerem i zna się na prawie budowlanym? Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamaisa Re: prawnik do "rozmów" z developerem poszukiwany 01.07.09, 09:50 proszę o kontakt aniezabitowska@gmail.com Odpowiedz Link
chrisu_gd Re: prawnik do "rozmów" z developerem poszukiwany 01.07.09, 17:22 Musisz uważać, bo często zgłaszają się podstawieni przez developerów właśnie. Odpowiedz Link
lets_do_it Re: prawnik do "rozmów" z developerem poszukiwany 01.07.09, 20:50 dzieki za info. Odpowiedz Link
mec1972 Re: prawnik do "rozmów" z developerem poszukiwany 02.07.09, 16:14 jakby co daj znać na priv o co chodzi. Obsługiwałem deweloperów (nie okolicznych) także może będe w stanie pomóc... Odpowiedz Link
jamaisa Re: prawnik do "rozmów" z developerem poszukiwany 02.07.09, 23:21 konkurencja ;))) pozdrawiam serdecznie... tez mam doświadczenie w "rozmowach" ;))) Odpowiedz Link
raw1 Re: prawnik do "rozmów" z developerem poszukiwany 06.07.09, 18:25 A ja sobie poradziłem bez prawnika. Wysmażyłem im dwa pisemka, wytknąłem mnóstwo klauzul niedozwolonych, niespojnych i niekorzystnych dla mnie zapisów. I forsę sami oddali. A tak miałem ochotę na proces.... Nie wiem, z którym deweloperem masz problemy ale jeśli z takim, który ma swoją siedzibę przy Al. St. Zjednoczonych to służę pomocą. Pozdrawiam Odpowiedz Link