nadiativoli 20.07.09, 14:08 Szukam wiadomości na temat przedszkola Zebra. Znalazłam kilka opinii (raczej pozytywnych) ale może ktoś ma jeszcze coś do dodania w tym temacie? Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woltka Re: Przedszkole "Zebra" 20.07.09, 17:14 witam, nasza córcia idzie do zebry od września :) po obchodzie różnych przedszkoli wybraliśmy zebrę... wiecej będę mogła powiedzieć poźniej. Póki co kontakty z przedszkolem i prośby, które miałam - znakomicie. pozdrawiam Odpowiedz Link
ooooo12 Re: Przedszkole "Zebra" 07.08.09, 16:48 a ja nie polecam, chodziła tam moja córka i jedyne co to trzeba przyznać, że znakomicie Pani Dyrektor robi pierwsze wrażenie, później już jest znacznie gorzej tzn. zero jakichkolwiek efektów i postępów z tak znakomitego przecież programu edukacyjnego. Każdy ma swoje zdanie - ja mam takie - już wypisałem córkę i przeniosłem do innego przedszkola. Odpowiedz Link
mmattern Re: Przedszkole "Zebra" 09.08.09, 21:24 Mój synek chodzi tam już 2 lata - i jesteśmy zadowoleni. Efekty programu nauczania naprawdę widać - nasz czterolatek jest bardzo zajnteresowany literkami, dodaje na palcach, zna dużo angielskich słówek, dużo śpiewa. Dziecko do przedszkola chodzi bardzo chętnie i nie chce z niego wychodzić. Dużo zajęć dodatkowych (niestety płatnych), w tym np. basen, szachy, judo. Panie w porządku, jest też Pan, co nie jest takie częste. Mając porównanie do przedszkola Miś - polecałabym Zebrę, właśnie ze względu na program. Odpowiedz Link
nadiativoli Re: Przedszkole "Zebra" 10.08.09, 17:36 Bardzo dziękuję za wszystkie opinie, i te dobre i te złe. Moje starsze dziecko właśnie skończło przedszkole i wiem, że próżno szukać takiego, które odpowiadałoby wszystkim dlatego cenię sobie wszystkie głosy. Mój wybór jest o tyle trudny, ze synek we wrześniu przyszłego roku będzie miał 2,5 i nie każde przedszkole go przyjmie - Zebra tak i jej program wygląda dość fajnie. Za wszelkie uwagi będę wdzięczna! Pozdrawiam Odpowiedz Link
akopcio Re: Przedszkole "Zebra" 23.08.09, 20:57 moje dziecko uczęszcza do Zebry, ja również polecam. Powodzenia Odpowiedz Link