Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

11.12.09, 00:05
zarezerwowałem wycieczke na korfu w promocji, promocja trwa do 31.12.2009 a tu
nagle patrze a tu ceny poszybowały w dół !!! średnio 200 pln za osobę rozumiem
po upływie promocji czyli styczeń 2010 wchodzi nowa promocja i jest ok ale
podczas trwania tej samej da się coś z tym zrobić ???
Obserwuj wątek
    • jacek1f odwolaj rezerwacje, jak nie placiles i zrob nowa. 11.12.09, 08:46
      odezwij sie do nich i zrob afere. i tyle. dzialaj.

I nie reklamuj tego biura potemtutaj, bo jak widac od razu - nie warto.
    • Gość: separatorr Re: prośba o pomoc IP: 193.138.241.* 11.12.09, 09:34
      no niestety po telefonie do atlas tours pani poinformowała mnie że w głowach
      szefów zrodził się kolejny pomysł na promocję świąteczną i z tego tytułu ceny
      poszybowały na moja niekorzyść w dół niestety nikt już nie wspomniał że przy
      rezerwacji obowiązywała zasad najniższej ceny za wcześniejszą rezerwacje jeszcze
      dobrze nie wyjechałem a już się w........ nie polecam atlas tours
      • jacek1f ale juz placiles??? Dzwon jeszcze raz i niech odda 11.12.09, 09:42
        ja pieniadze, powaznie - mozesz ich zniszczyc w takim wypadku, wykorzystaj to.
        Polecam porady z PIT - Izby Turytsyki - zadzown do nich.

Zrezygnowac zawsze mozesz!
        • jacek1f no sorry, ale az sprawdzilem ich umwe i warunki 11.12.09, 09:48
          o co Ci chodzi?! Rezygnujesz i zwracaja pieniadze w calosci, wiec gdzie problem - potem albo ich olewasz bo sa gnojki, albo rezerwujesz znowu na lepszych warunkach.

Do 45 dni przed mozesz rezygnowac i odebrac kase w calosci.

do dziela.
          • Gość: separatorr Re: no sorry, ale az sprawdzilem ich umwe i warun IP: 193.138.241.* 11.12.09, 10:58
            oczywiście że moge tylko koszt rezygnacji od osoby to 90 pln x 3 jest 270 a
            koszt w nowej promocji jest niższy 0 400 złotych czyli mamy 130 zeta czy warto
            walczyć z wiatrakami, mała rożnica chyba odpuszcze ale następnym razem zaczekam
            do świąt z rezerwacją
            • jacek1f sorry, ale w cih warunkach i umowie jest 11.12.09, 11:29
              jak byk, ze do 45 dni przed nic nie placisz za rezygnacja!!!!!

Dzwon do Izby Turystyki - radzę, nie daj sie robic w balona!
              • Gość: separatorr Re: sorry, ale w cih warunkach i umowie jest IP: 193.138.241.* 11.12.09, 11:36
                mam umowę przed sobą
                - 90 pln w terminie do 45dni przed imprezą od osoby
                -10% od 44 do 31 i tak dalej nie patrz na tą stronę bo mają NIEZŁY SAJGON NA TEJ
                STRONIE ciągłe błędy pierw pisało że nie będą mieli apartamentów jak zapłaciłem
                zaliczke to się okazało że apartamenty będą
                słaby informatyk tam robi
                • Gość: separatorr Re: sorry, ale w cih warunkach i umowie jest IP: 193.138.241.* 11.12.09, 11:45
                  www.atlas-tours.pl/pdf_wczasy/warunkiwczasy.pdf punkt 5
                  • mousaka1 Re: sorry, ale w cih warunkach i umowie jest 11.12.09, 11:52
                    jedż nad bałtyk tu cię nikt nie oszuka
                    • Gość: separatorr Re: sorry, ale w cih warunkach i umowie jest IP: 193.138.241.* 11.12.09, 12:00
                      dzięki chyba tak zrobię hehehehe
                      • jacek1f to sie w pale nie miesci! Dzwon na skarge do PITu! 11.12.09, 15:12
                        Na 6-7 -8 miesiecy nie mozesz bezkosztowo odwoalc rezerwacji?
                        Nie ma tak.
                        • Gość: gonia Re: to sie w pale nie miesci! Dzwon na skarge do IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.12.09, 18:16
                          byłam z tym biurem w chorwacji miał być hotel 3* a na miejcu okazał się 2* a pan z obsługi tego przybytku,przy basenie pewnego razu odkręcił prysznic , gdyż jak się okazał turyści za dużo wody marnowali itp.składałam reklamację ale udał mi się wywalczyć rabat 10%na następny urlop!!!!!!!!!!!!!!ZGROZA od tego czasu nigdy więcej tego typu biur wolę zapłacić trochę drożej i pojechać np. z Tui czy Itaką
                        • Gość: gonia Re: to sie w pale nie miesci! Dzwon na skarge do IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.12.09, 18:16
                          byłam z tym biurem w chorwacji miał być hotel 3* a na miejcu okazał się 2* składałam reklamację ale udał mi się wywalczyć rabat 10%na następny urlop!!!!!!!!!!!!!!ZGROZA od tego czasu nigdy więcej tego typu biur wolę zapłacić trochę drożej i pojechać np. z Tui czy Itaką
                          • mousaka1 Re: to sie w pale nie miesci! Dzwon na skarge do 11.12.09, 19:00
                            to świetnie bo gdzie indziej piszą że już nigdy więcej nie pojadą z
                            itaką i tui. znowu naganiasz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka