Gość: rema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 11:15 WYBIERAMY SIE NA WAKACJACH DO TEGO HOTELU-CZY KTOS JUZ W NIM BYL I MOZE SIE PODZIELIC WRAZENIAMI-A MOZE SZUKAC CZEGOS INNEGO NA KORFU- SLYSZALAM ZE PO TEJ STRONIE WYSPY PLAZE SA NIEZAPIEKNE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: KORFU hotel messonghi beach IP: *.chello.pl 25.04.10, 21:27 Witam!miałam zaplanowany urlop w tym hotelu na czerwiec 2010r. ale dostałam informację z biura podróży o ogłoszeniu upadłośći przez hotel!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.biel Re: KORFU hotel messonghi beach IP: *.home.aster.pl 26.04.10, 16:36 No my dokładnie mamy taką samą sytuację. Ale zaproponowano nam inny, całkiem fajny hotel. A kiedy lecisz? Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: KORFU hotel messonghi beach IP: *.chello.pl 26.04.10, 19:14 Mam wylot 9.06.10r,mnie zaproponowano hotel SENTIDO AEOLOS BEACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.biel Re: KORFU hotel messonghi beach IP: *.home.aster.pl 27.04.10, 09:02 Nam także zaproponowano ten hotel. Myślę, że to dobra zamiana. Przede wszystkim bardzo blisko do Corfu Town. My lecimy dopiero 30.06. Gdybyś mogła skrobnąć coś o hotelu po powrocie była bym zobowiązana i wdzięczna :-) No i życzę udanych wakacji na Korfu. Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: KORFU hotel messonghi beach IP: *.chello.pl 27.04.10, 20:39 Witam!!!Napewno dam znać jak było w tym hotelu,w ubiegłym roku byłam z Neckermannem w Tunezji w hotelu Iberostar Belisaire i wróciłam bardzo zadowolona!Z Korfu wracam 23.06. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: KORFU hotel messonghi beach IP: *.chello.pl 27.04.10, 21:56 Możesz nawet zadać mi konkretne pytania odnośnie naszego hotelu na adres johanna12@interia.eu Chętnie odpowiem Ci po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś