Dodaj do ulubionych

Katalog ITAKA 2004

IP: *.wshe.pl 11.02.04, 08:14
Widzieliscie ten katalog ? Duzo fajnych hoteli, dosc rozsadne ceny. Co
myslicie o ITACE, moze warto z nimi jechac w tym roku ?
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: Katalog ITAKA 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 13:12
      witam, tak katalog jest ladny, ale ja z Itaka bylem w zeszlym roku, wtedy
      sprzedawali to jako Vinga, to juz nie byly wakacje z Vingiem, ale z Itaka,
      syf, kila i mogila...niescislosci w ofercie, a tym co na miejscu i nie mowi o
      rezydencie, czy godzinie lotu, hotel byl zle opisany w ofercie katalogowej
      andrzej
    • nobbo Re: Katalog ITAKA 2004 12.02.04, 17:31
      Z ITAKĄ można jechać, jeżeli wcześniej sprawdzisz dokładnie ich ofertę, tzn.
      poszukasz strony www hotelu, do którego chcesz jechać, sprawdzisz czy ma tyle
      gwiazdek, co w katalogu, poszukasz opinii osob, które tam były, itd., bo
      niestety zdarza im sie koloryzowac. Ale katalog 2004 faktycznie ładny.
      • Gość: pepe Re: Katalog ITAKA 2004 IP: *.itaka.pl / 194.181.107.* 17.02.04, 11:52
        Ja co prawda nie bylem jeszcze z Itaką, ale wybieram się w tym roku z nimi na
        Chalkidiki, miedzy innymi dlatego, że moi znajomi mi ich polecili. Z tego, co
        wiem, to cały syf przykleił się do Itaki razem z Vingiem; teraz już Vinga nie
        ma, więc powinno być już w porzo
        • Gość: Michal Re: Katalog ITAKA 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:43
          Hehehehe... przykleil Ci sie adres IP pracowniku Itaki...
        • Gość: more than a dream Re: Katalog ITAKA 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 23:41
          hehe dobre dobre :-) skoro pracownicy Itaki mieli taki stosunek do Vinga jak
          Ty, to nie dziwne, ze ta firma od Was uciekla... Niestety, przez takich jak Ty
          Vinga juz nie ma i mimo ze Ty sie cieszysz, to wiekszosc tych, ktorzy z Vingiem
          latali zaluja ze nie beda mogli juz tego robic. Na szczescie nie sa zdani tylko
          i wylacznie na Itake. Na Twoim miejscu zastanowilbym sie co powiedziec szefowi
          jak sie dowie, ze to wlasnie Ty napisales na forum, ja wiem, ze chciales
          dobrze, ale dobrymi checiami jest pieklo wyscielane a w pracy trzeba MYSLEC!
          Acha- o jakim syfie przyklejonym do Itaki piszesz ;-)))
          • mika_forum Re: Katalog ITAKA 2004 18.02.04, 14:41
            Oferta bardzo mi sie podoba, zauwazylam ze np. na Halkidiki Itaka przejela
            oferte hotelowa po El Greco, i sa to hotele duzo ciekawiej zlokalizowane! Nie
            ciagle nieciekawa Kasandra, ale inne lokalizacje, o niebo ladniejsze.
            Skorzystalabym na pewno z ich oferty, ale niestety maja b. malo wylotow z
            Poznania, a ja jade z malenkim dzieckiem i niestety musze sie tym kierowac...
            • Gość: Kuba Re: Katalog ITAKA 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 09:36
              Pepe! Mam do Ciebie pytania. Skoro nigdy nie jezdziles z Itaka, a jestes
              pracownikiem tej firmy, to jaki byl tego powod? Oferta jest za droga? Czy nie
              masz zaufania do produktu? Z kim do tej pory jezdziles?
              • Gość: dzina Re: Katalog ITAKA 2004 IP: *.ipt.aol.com 19.02.04, 21:01
                ja jezdze z Itaka od 11 lat na wakacje, z tego dwa razy bylam z nimi na Krecie
                i nigdy nie mialam powodow do narzekan! oferta zgadza sie z tym co pokazane
                jest w katalogu, jezeli sa zmiany w godzinach lotow rowniez odpowiednio
                wczesnie powiadamiaja, rezydenci, piloci sympatyczni. i w tym roku tez z nimi
                jade do Grecji :] i mam nadzieje na wspaniale, jak zawsze, wakacje.
                pozdrawiam
                • Gość: eryka Re: Katalog ITAKA 2004 IP: *.bakernet.com.pl 20.02.04, 13:20
                  A gdzie byłas i dokad wybierasz sie w tym roku? Moze mozesz cos polecic z ich
                  oferty?
        • Gość: Mrówka P. Re: Katalog ITAKA 2004 IP: 212.106.150.* 03.03.04, 15:48
          Byłem z Vingiem w Stavros. Było znakomicie. Nie zgadzam sie z Twoja opinia !
          Ving wniósł w "posagu" bardzo interesujace lokalizacje - nie ma ich teraz w
          Waszym katalogu. A swoją drogą to masz chyba czerwone uszy za tego posta.
    • Gość: Krzys Re: Katalog ITAKA 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:27
      a teraz zupelnie powaznie: sa bardzo powazne bledy w katalogu biura podrozy
      Itaka i to nie dotyczy lodowki w pokoju, czy klimy, ze jest platna, a pisza, ze
      jest bezplatna, ale lokalizacji hoteli, pisza, ze przy plazy a jest tam 200
      metrow do plazy i droga po drodze, zdjecia barow w ofercie all incusive, ktore
      nie naleza do hotelu, ludzie tam bedzie rewolucja, powodzenia tego lata zycze
      wszystkim turystom i rezydentow oraz pilotom Itaki, a co do obiektow, to Itaka
      nie ma juz hoteli, ktore nalezyaly do Vinga, z prostej przyczyny ma innego
      agenta i innego wlasciciela, apmietacie takie haslo? kiedys latalo w radio:
      Ving i Itaka.....i taka (Itaka) to oferta...hehe
      • Gość: Aga Re: Katalog ITAKA 2004 IP: 62.87.130.* 20.04.04, 08:04
        Ja tam nie będę się wypowiadać na temat Vinga i Itaki bo nie ma sensu takie
        zacietrzewienie. Jeżdziłam z Itaką do Hiszpanii i Chorwacji i zawsze było w
        porządku. Dobra opieka, pilot w porządku i przez cały pobyt żadnych problemów i
        generalnie to co na obrazku to w rzeczywistości.Każdy jednak wie,że nie powinno
        sie ulegać urokowi fotografii ale nie ma znowu takich szokujących różnic. Poza
        tym dużo zależy od nastawienia, hotel 3* w Chorwacji niekoniecznie ma taki sam
        standart jak w Gercji, Turcji czy Hiszpanii.
        • Gość: Johny Re: Katalog ITAKA 2004 IP: *.zep.com.pl 20.04.04, 11:51
          Ja zdecydowałem się na Itakę w tym roku, tym razem nie do Grecji. Niestety już
          na początku troche sie rozczarowałem, bo po paru tygodniach od dokonania
          rezerwacji przysłali nową rezerwację droższą o 150 zł (tłumacząc się wzrostem
          opłat przez Air Polonia). Dziwne, zwłaszcza że w pierwotnej rezerwacji jak byk
          napisane PLL LOT. Oj czyżby kolejna "solidna" firma turystyczna ?...
          • Gość: Johny Re: Katalog ITAKA 2004 IP: *.net-kom.int.pl 22.04.04, 21:13
            Dowiedziałem się, że Itaka zmieniła przewoźnika chcąc zaoszczędzić na biletach,
            ale nie przewidzieli że Air Polonia wywinie im numer i podniesie ceny. Gdyby
            zostali w Locie może mieliby mniejszy utarg, ale nie zrazili by do siebie
            klientów.
          • Gość: Dosia Re: Katalog ITAKA 2004 IP: 80.55.135.* 27.04.04, 20:59
            Ja też zdecydowałam się na Itakę w tym roku ale do Grecji. Też bardzo mnie
            rozczarowali zmieniając sobie przewoźnika na Air Polonia i udają że nic się nie
            stało!Bez jakiegokolwiek wytłumaczenia!. Pozatym też podnieśli cenę. Mam
            nadzieję, że to jest ich pierwsza i ostatnia "wpadka".
    • kokosia Re: Katalog ITAKA 2004 21.04.04, 22:19
      Bylam z itaki na krecie. Bylo super. Moze nie jestem dobrym opiniodawca gdyz
      kocham zwiedzac, jedzenie i spanie na drugim miejscu, ale swoje wymagania mam.
      Teraz jestem mama i zamierzam pojechac z naszym dzieciakiem na wakacje z itaki
      wlasnie.
      • doribork Re: do Kokosi 22.04.04, 10:32
        hej,ja też wybieram się na wakacje z kilkumiesięcznym maleństwem w lipcu,no i
        też z Itaką.Nigdy z nimi nie byłam,lecę na Thassos do Astris Sun,mam
        nadzieję,że to dobry wybór.Tak jak Ty kocham zwiedzać,reszta mniej
        istotna,niestety tym razem priorytetem była lokalizacja,stawianie na wypoczynek
        i ciszę,na zwiedzanie nie ma co liczyć.Mam nadzieję,że będzie ok,a które
        miejsce Ty wybrałaś na wypoczynek z dzieckiem?
        • Gość: ass Re: do Kokosi IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 16:44
          Cze Doribork. W jaki terminie lipca lecisz na Thassos?
          • doribork Re: do ass 26.04.04, 11:20
            hej!12-26 lipca,czy nie tylko ja z tego forum tam się wybieram?
            • Gość: Ass Do Doriborg IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 19:43
              Ja tez tam sie udaje w lipcu.
              • Gość: kati Re: Do Doriborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 21:39
                a ja chciałam z nimi jechac juz w maju i nawet miałam wszystko zapłacone i
                odwołali wycieczkę!!!!!!!!! zaproponowali mi inny termin i 0 rekompensaty
                superowa sprawa tylko kto mi drugi urlop?????????????
        • Gość: RTO Re: do Kokosi IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 23:27
          BYŁEM na th z it-ving w Rachoni , było ogolnie ok ,astris sun lezy w dobrym
          miejscu wyspy spokojnym , zwiedzajcie piekne gory thassos szczegolnie kastro
          My mamy 11 miesieczego bobaska i tez chcemy poleciec do krainy drzew oliwnych...
          bo oliwki sa najpiekniejsze z calego urlopu...
          • kokosia Re: do Kokosi 28.04.04, 15:11
            moja kolezanka poleciała na Kretę z szesciomiesięczną corcią - byli zachwyceni.
            Na Krecie lubią ludzi otwartych, uśmiechniętych i rodzinnych. Zauwazyłam
            doskonałe podejście do dzieci w rożnym wieku: przystosowane restauracje,
            pokoje, baseniki.
            My bylismy nowożeńcami i kazdy Kreteńczyk mówił, ze pewnie jesteśmy po slubie,
            bo swiecą się nam obrączki. Zapraszali z dziećmi. Było super. Polecam wyjazd z
            maleństwem na tą pachnąca i uśmiechniętą wyspę
        • kokosia Re: do Kokosi 28.04.04, 15:17
          na pewno bedzie ok. ja lubie Hersonissos, bo mi się dobrze kojarzy. Lubie także
          okolice Rethymnonu. Lubie w ogóle Kretę, najbardziej pod sam wieczor - wtedy
          pachną dziwne, aromatyczne roślinki i powietrze jest takie greckie. Bardzo mi
          odpowiada podejście tubylców do dzieci - jest w sam raz. Obserwowałam to pilnie
          podczas uprzedniego pobytu. Do wynajecia samochodu polecam firmę CARRERA - mają
          duży wybór, ubezpieczenia i sieć na całej wyspie.
          Zycze wspaniałego wypoczynku z dzieciaczkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka